Baarmoeder Healing Sessie

Ervaar een diepe Healing en ontspanning en kom weer in verbinding met jouw bekken en baarmoeder: de essentie van jouw vrouw zijn!

Een combinatie van Ademwerk, Klank, Stembevrijding, Meditatie, Drum en Voetreflexmassage

Jouw baarmoeder is verbonden met jouw innerlijke wijsheid, creativiteit, vreugde, sensualiteit en seksualiteit.

Veel vrouwen hebben bewuste of onbewuste herinneringen aan levens waarin wij als vrouwen niet veilig waren om volledig Vrouw te Zijn. Deze ervaringen hebben nog steeds invloed op het vrouwelijk collectief en hoe wij ons met onszelf en met anderen verbinden.

Door verschillende ervaringen in dit leven of (on)bewuste ervaringen uit vorige levens kun je de verbinding met jouw bekken en baarmoeder gebied kwijtgeraakt zijn. Er kan allerlei trauma, pijn en verdriet in opgeslagen zijn.

Maak weer contact met jouw essentie! Voel de verbinding met jouw vrouwelijke wijsheid, jouw intuïtie en innerlijk weten. Laat het weer stromen lieve vrouw!

Ik gebruik verschillende technieken als voetreflexmassage, ademwerk, klank, Stembevrijding en Meditatie. Ook zal ik mijn sjamanendrum inzetten om een nog diepere verbinding met jouw Vrouw Zijn te kunnen ervaren. Ik ben heel aards, sta met beide voeten stevig op de grond, maar ben ook sterk verbonden met mijn intuïtie en het hogere. Ik werk intuïtief en samen met spirit guides en de Maria Magdalena Energie.

Voel je meer dan welkom lieve vrouw!

Liefs Eveline

Mijn praktijk is gelegen in het prachtige, bosrijke Beek (gemeente Berg en Dal), op slechts 5 km van Nijmegen.

De Baarmoeder Healing Sessie bij Eveline was hartverwarmend, letterlijk en figuurlijk. Ze neemt alle tijd tijdens het voorgesprek, de sessie zelf en het nagesprek. Ik voelde me echt gezien en gehoord en dat maakte dat ik me heel veilig voelde bij haar.

De voetmassage( gericht op de baarmoeder) voelde helend en de energie begon goed te stromen. Ook de begeleiding van de drum en de klanken die we samen zongen voelde kloppend en heeft veel in beweging gebracht.  Dank je wel Eveline.

Mathil

Kom in diepe verbinding met jezelf via een Baarmoeder Healing Sessie

Maak weer contact met jouw essentie! Voel de diepe verbinding met jouw vrouwelijke wijsheid, jouw intuïtie en innerlijk weten. Laat het weer stromen lieve vrouw!  Ben jij nieuwsgierig en wil jij graag meer weten over deze Baarmoeder Healing sessies? Neem dan contact met mij op en voel je meer dan welkom!