Het gezicht achter Voet en Verbinding

Mijn naam is Eveline Duermeijer, oprichter van Voet en Verbinding

Ik ben echt een buitenmens en graag in de natuur. Daar laad ik me helemaal op. Het liefst wandel ik dan heerlijk op blote voeten. Dit helpt me als hoogsensitief persoon om te gronden. Mijn verlangen werd steeds sterker om heerlijk buiten in de natuur te mogen werken. Als natuurcoach voel ik me helemaal in mijn element!

Sinds 2007 beoefen ik verschillende vormen van yoga (kundalini-, hatha-, sivananda- en dansyoga). Daarnaast is dansen een grote passie van me. Als ik dans geniet ik volop en komen mijn enthousiasme, passie en vrolijkheid helemaal tot uiting. In de dans kan ik zijn wie ik werkelijk ben en sta ik volledig in mijn kracht.

Gevolgde Opleidingen en Cursussen

Mijn motto: lach, dans, speel en geniet!

Het volgen van mijn hart

De afgelopen jaren ben ik steeds meer mijn hart, mijn intuïtie en mijn gevoel gaan volgen. Dit was geen makkelijke weg, een weg vol uitdagingen, het loslaten van oude patronen, beperkende overtuigingen, situaties en mensen die mij niet meer versterkten.

Het vraagt moed om te groeien en te worden wie je diep van binnen bent

Na 11 jaar als Sales Manager Zuid-Europa gewerkt te hebben bij ACSI campinggidsen heb ik 3  jaar geleden mijn vaste baan opgezegd en mijn relatie verbroken om mijn zielsmissie te volgen, te leven en uit te dragen. Ik heb me de afgelopen jaren omgeschoold tot natuurcoach en voetreflexmasseur. Vorig jaar heb ik de vooropleiding Stembevrijding bij het Centrum voor Stembevrijding in Amsterdam gevolgd.

Jarenlang heb ik mijn stem niet durven laten horen. De afgelopen jaren heb ik hier grote stappen in gemaakt. Begin 2020 is Stembevrijding op mijn pad gekomen, een roep van mijn ziel. JA dit is wat ik te doen heb! Mensen begeleiden met Stembevrijding om zichzelf te kunnen zijn, zich vrij te durven uiten en vrij te voelen om te zijn wie jij diep van binnen bent! 

Binnen mijn bedrijf Voet en Verbinding begeleid ik vol enthousiasme mensen met hun eerste stap op het pad van bewustwording en persoonlijke groei, altijd vanuit een stevige verbinding met je voeten, goed gegrond en geaard. Ik help mensen de verbinding te maken van hoofd naar hart, de verbinding met de natuur, jouw eigen ware natuur. Dit doe ik via coaching in de natuur, Stembevrijding, Dans, Workshops en Retraites. 
 
Stapje voor stapje heb ik mijn eigen voetreflexmassage praktijk Eefs Voetmassage en Voet en Verbinding opgericht. Een grote droom is hiermee werkelijkheid geworden voor mij!
 
Mijn motto: Luister naar de verlangens in je hart. Volg je hart, stapje voor stapje
 

In de workshops en retraites komen mijn verschillende passies terug, dansen, zingen, blote voeten, natuur en yoga

 

Meer weten over Voet en Verbinding?

Wil je meer weten over Voet en Verbinding of over mij? Neem dan contact met me op, ik vertel je graag meer!