Het gezicht achter Voet en Verbinding

Mijn naam is Eveline Duermeijer, oprichter van Voet en Verbinding

Ik ben echt een buitenmens en graag in de natuur. Daar laad ik me helemaal op. Het liefst wandel ik dan heerlijk op blote voeten. Dit helpt me als hoogsensitief persoon om te gronden. Mijn verlangen werd steeds sterker om heerlijk buiten in de natuur te mogen werken. Als natuurcoach voel ik me helemaal in mijn element!

Sinds 2007 beoefen ik verschillende vormen van yoga (kundalini-, hatha-, sivananda- en dansyoga). Daarnaast is dansen een grote passie van me. Als ik dans geniet ik volop en komen mijn enthousiasme, passie en vrolijkheid helemaal tot uiting.

Gevolgde Opleidingen en Cursussen

Mijn motto: lach, dans, speel en geniet!

Het volgen van mijn hart

De afgelopen jaren ben ik steeds meer mijn hart, mijn intuïtie en mijn gevoel gaan volgen. Dit is geen makkelijke weg geweest. Een weg vol uitdagingen, het loslaten van oude patronen, beperkende overtuigingen, situaties en mensen die mij niet meer versterkten.

Het vraagt moed om te groeien en te worden wie je diep van binnen bent

Mijn hooggevoeligheid heeft zich de afgelopen jaren ook verder mogen ontwikkelen. Ik ervaar steeds vaker een gevoel van helder weten en helder voelen.

Een volledige verbinding met mijn hart geeft me een diep gevoel van rust en vertrouwen

Vanuit mijn vaste baan in het toerisme heb ik stapje voor stapje mijn eigen voetreflexmassage praktijk Eefs Voetmassage en Voet en Verbinding opgericht. Een grote droom is hiermee werkelijkheid geworden voor mij!

Volg je hart, stapje voor stapje

 

In de workshops en retraites komen mijn verschillende passies terug, dansen, blote voeten, natuur en yoga

 

Meer weten over Voet en Verbinding?

Wil je meer weten over Voet en Verbinding of over mij? Neem dan contact met me op, ik vertel je graag meer!