NATUURCOACHING:
COACHING IN DE NATUUR

Als je heel bewust contact maakt via je voeten met de aarde, elke stap met aandacht zet, dan aard je. Aarden is volledig in contact zijn in het ‘hier en nu’, met je lijf, je adem en de plek waar je bent. Dan kom je in contact met jezelf en je hartverlangens. Dát is waar natuurcoaching om draait bij Voet en Verbinding.

Natuurcoaching is coachen mét en in de natuur. De natuur als inspiratiebron en spiegel. De natuur helpt je om de stilte in jezelf te vinden en meer bij je gevoel te komen. Het wandelen zelf zet je letterlijk en figuurlijk in beweging én we betrekken daarbij de natuur actief tijdens de coaching.

We werken met beelden en symboliek uit de natuur. Tijdens natuurcoaching maak je een stilleven met dingen die je in de natuur verzamelt. Hierdoor kom je snel tot mooie inzichten.

In volledige verbinding met je eigen natuur ontvouwen zich de antwoorden in jou vanzelf

Via het contact met je voeten wil ik je de verbinding met jezelf, met je eigen natuur en de verlangens in je hart laten voelen en ervaren. Aarden en gronden zijn hierbij belangrijk om in je eigen kracht te komen en te blijven. De verbinding met je voeten staat centraal tijdens natuurcoaching bij Voet en Verbinding.

 

Natuurcoaching op blote voeten

Ik nodig je uit om een deel van de natuurcoaching op blote voeten te lopen. Dit is niet verplicht, maar geeft zeker een extra dimensie en beleving aan je coachsessie. Je vertraagt en komt meer in verbinding met jezelf en de natuur.

KOM IN CONTACT MET JEZELF DOOR NATUURCOACHING

Wil je jij ook je hart meer volgen, dingen doen waar je meer energie van krijgt en je ogen van gaan twinkelen? Zowel privé als op werkgebied kunnen we samen kijken hoe je dit pad kunt bewandelen. Het traject van natuurcoaching maken we volledig op maat voor jou. Ook mogelijk in combinatie met voetreflexmassage behandelingen.

Wat brengt natuurcoaching bij Voet en Verbinding jou?

Wil je graag verandering in je leven, maar weet je niet precies hoe? Voel je een sterk verlangen tot verandering, maar voel je ook angst om bepaalde stappen te zetten? Loop je vast in je leven? Wil je meer flow ervaren?

Coaching in de natuur geeft  je meer energie, vreugde en plezier! En mooie veranderingen in een korte periode!

 

  • Je voelt meer verbinding met jezelf
  • Je ervaart meer rust en vertrouwen
  • Je krijgt mooie nieuwe inzichten en bewustwording
  • Je leert luisteren naar je gevoel en intuïtie
  • Je leert jouw patronen en beperkende overtuigingen herkennen en doorbreken
  • Je leert angst om te buigen naar meer vertrouwen
  • Je krijgt inzicht in jouw natuurlijke kwaliteiten

Tijdens de coaching in de natuur krijg je handvatten om je hart meer te volgen. Je gaat concrete stappen zetten tot mooie veranderingen. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging!