NATUURCOACHING:
COACHING IN DE NATUUR

Als je heel bewust contact maakt via je voeten met de aarde, elke stap met aandacht zet, dan aard je. Aarden is volledig in contact zijn in het ‘hier en nu’, met je lijf, je adem en de plek waar je bent. Dan kom je in contact met jezelf en je hartverlangens. Dát is waar natuurcoaching om draait bij Voet en Verbinding.

We wandelen de hele sessie heerlijk buiten in het bos! De mindfulness en ademhalingsoefeningen oefeningen helpen jou om de rust in jezelf te vinden en meer bij je gevoel te komen. We werken met beelden en symboliek uit de natuur. De natuur werkt als een mooie inspiratiebron en spiegel. Hierdoor kom jij snel tot mooie inzichten. 

In volledige verbinding met je eigen natuur ontvouwen zich de antwoorden in jou vanzelf

Via het contact met je voeten wil ik je de verbinding met jezelf, met je eigen natuur en de verlangens in je hart laten voelen en ervaren. Aarden en gronden zijn hierbij belangrijk om in je eigen kracht te komen en te blijven. De verbinding met je voeten en jouw bekkengebied staan centraal tijdens natuurcoaching bij Voet en Verbinding.

 

Natuurcoaching op blote voeten

Ik nodig je uit om een deel van de natuurcoaching op blote voeten te lopen. Dit is niet verplicht, maar geeft zeker een extra dimensie en beleving aan je coachsessie. Je vertraagt en komt meer in verbinding met jezelf en de natuur.

KOM IN CONTACT MET JEZELF DOOR NATUURCOACHING

Wil je jij ook je hart meer volgen, dingen doen waar je meer energie van krijgt en je ogen van gaan twinkelen? Zowel privé als op werkgebied kunnen we samen kijken hoe je dit pad kunt bewandelen. Het traject van natuurcoaching maken we volledig op maat voor jou. Ook mogelijk in combinatie met voetreflexmassage behandelingen.

Wanneer is natuurcoaching bij Voet en Verbinding iets jou?

Wil jij een switch maken qua werk (na een burn-out) en echt doen waar jij in je hart gelukkig van wordt? Voel je een sterk verlangen hierin? En vind je het spannend hier stappen in te zetten? Wil jij meer speelsheid in jezelf ervaren, in verbinding met de natuur? Wil jij jouw intuïtie graag verder ontwikkelen en beslissingen nemen vanuit jouw hart? 

Herken jij jezelf in een of meerdere punten dan is natuur wandel coaching bij Voet en Verbinding zeker aan te raden!

Een traject van 6 sessies brengt een diepgaande positieve verandering voor een langere periode bij de deelnemers. We werken toe naar een helder stappenplan, zodat jij concrete stappen gaat zetten tot mooie veranderingen. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging!

Coaching in de natuur geeft  jou meer energie, vreugde en plezier! 

  • Je voelt meer verbinding met jezelf
  • Je ervaart meer rust en vertrouwen
  • Je krijgt mooie nieuwe inzichten en bewustwording
  • Je leert luisteren naar je gevoel en intuïtie
  • Je leert jouw patronen en beperkende overtuigingen herkennen en doorbreken
  • Je leert angst om te buigen naar meer vertrouwen
  • Je krijgt inzicht in jouw natuurlijke kwaliteiten