Tarieven van Voet en Verbinding

AanbodDuurPrijs
Natuurcoaching intake & kennismaking1,5 uur90 euro
Natuurcoach traject 6 sessies1,5 - 2 uur per sessie695 euro
Stembevrijding individuele sessie1,5- 2 uur95 euro
Stembevrijding 5 strippenkaart1,5-2 uur450 euro
Voetreflexmassage75 min85 euro

Dit zijn de tarieven van Voet en Verbinding per 1 januari 2022. Alle prijzen zijn inclusief 21% btw

Doe mee regeling

Heb je het momenteel financieel iets minder breed, maar wil je wel graag een sessie of activiteit bij Voet en Verbinding volgen? Informeer dan bij jouw gemeente naar de Doe Mee regeling. Je kunt via deze regeling een bijdrage van 150 euro hiervoor ontvangen. Heb je nog vragen hierover? Neem gerust contact met mij op!

Blote voeten wandeling

Een blote voeten wandeling is een fantastische ervaring! Ook leuk als team- of groepsuitje! Neem contact met me op en vraag je offerte aan!

Een blote voeten wandeling is op verschillende locaties in het land mogelijk. Buiten de regio Arnhem/Nijmegen reken ik extra reiskosten. Groepswandeling op blote voeten: voel, ervaar en beleef!

kom in contact met jezelf

Wil jij ook je hart meer volgen, dingen doen waar je meer energie van krijgt en je ogen van gaan twinkelen? Zowel privé als op werkgebied kunnen we samen kijken hoe je dit pad kunt bewandelen. Neem contact met me op en ik help je in je persoonlijke ontwikkeling. We maken een coachingstraject op maat voor jou, waar we ook een voetreflexmassage aan toe kunnen voegen.