Voetreflexmassage

Een traject van natuurcoaching kan prima ondersteund worden met een voetreflexmassage. Of meerdere!

De diepe, ontspannende werking van een voetreflexmassage

Een voetreflexmassage heeft een diept ontspannende werking op je hele lichaam. Het helpt je bewust te worden van je lichaam. Het werk heel ontspannend, doordat je aandacht en energie vanuit je hoofd naar je voeten wordt gebracht. Hoe meer je je lichaam weer kunt ervaren, hoe meer rust en balans je in jezelf zult vinden.

De reflexpunten onder je voet staan via je energiebanen in verbinding met je organen, klieren, zenuwen, spieren, gewrichten en overige delen in je lichaam

Mijn praktijk Eefs Voetmassage is een onderdeel van Voet en Verbinding. In mijn praktijk kun je terecht voor verschillende soorten voetreflexmassages ter ontspanning of om bepaalde lichamelijke klachten te verlichten zoals hoofdpijn, stress, vermoeidheid en oedeem. Ik ben gespecialiseerd in zwangerschapsreflexologie.

Mijn praktijk is gelegen in het prachtige, bosrijke Beek (gemeente Berg en Dal), op slechts 5 km van Nijmegen.

Kom in contact met jezelf met een voetreflexmassage

Wil je je hart meer volgen, dingen doen waar je meer energie van krijgt en je ogen van gaan twinkelen? Zowel privé als op werkgebied kunnen we samen kijken hoe je dit pad kunt bewandelen. Neem dan contact met me op of boek een voetreflexmassage! Er is ook een coachingstraject op maat mogelijk, ook in combinatie met een voetreflexmassage.