Volg je hart-retraites

Tijdens de Volg je hart-retraites van Voet en Verbinding staat de verbinding met de verlangens in je hart centraal. De verbinding met jezelf, je eigen natuur, via het contact met je voeten.

Deelnemen aan een retraite dag van Voet en Verbinding is:   Een dag voor jezelf. Een dag heerlijk genieten!

Even een weg uit de dagelijkse hectiek om in de stilte bij jezelf te komen. Kom in verbinding met jezelf en je gevoel.  We vertragen en verstillen in een prachtige omgeving in de natuur.  Wellicht ervaar je tijdens deze dag meer energie en ontdek je waar je echt van gaat twinkelen.

Retraites van Voet en Verbinding vinden altijd plaats in een prachtige omgeving in de natuur. De retraite dagen van Voet en Verbinding vinden plaats in de Pelmolen in Beek (Berg en Dal). Een prachtige idyllische locatie! Het lijkt net of je je deze dag ergens in Frankrijk waant! En dat op slechts 5 km van Nijmegen! Tijdens retraites van Voet en Verbinding kun je jezelf helemaal opladen en je verbinden met jezelf en de verlangens in je hart.

Ingrediënten die je kunt verwachten tijdens de retraites van Voet en Verbinding zijn ontspanning, stilte, bewustwording, bewust contact maken met je lichaam en je voeten, wandelen en gronden. Hierbij maken we gebruik van elementen uit de natuurcoaching, meditaties, visualisaties, voetreflex, yoga & dans.

Genieten en plezier maken staan voorop!

Een weekje voor jezelf. Een week heerlijk genieten

Een week in verbinding met jezelf

Blote voeten tijdens de Volg je hart-retraites

Ik nodig je tijdens de retraites uit een stukje op blote voeten te lopen. Dit is niet verplicht, maar geeft zeker een extra dimensie en beleving. Door het lopen op blote voeten vertraag je en kom je meer in verbinding met jezelf en de natuur.

Volg je hart, stapje voor stapje

Retraite weekenden en weken

In de toekomst worden ook retraite weekenden in Nederland en retraite weken in Zuid-Europa georganiseerd. Wil je als eerste info ontvangen? Stuur me een bericht.

Volg je hart retraite dag; Winter editie

Ik heb deze dag als heel fijn, prettig ervaren. Deskundige leiding van de ochtend en middag, en genoeg ruimte voor mezelf… Ik neem dit mee als een warme herinnering aan een mooie dag! Ik ben er “blanco” ingegaan en heb me laten verrassen… En dat is zeker gebeurd! Het was een mooie ochtend in een mooie omgeving. De voetoefeningen waren goed geïnstrueerd. De natuurwandeling op blote voeten was een nieuwe ervaring voor mij. Ondanks de kou heb ik geen “last” ondervonden. Mijn voeten hebben een paar dagen “nagegloeid”.

De dansyoga en vrije dans in de middag heeft mij verrast (en geraakt!). Dat dit “zo maar” je kan gebeuren… (ben zelf vrij nuchter in dit soort dingen..) Deze retraite dag heeft me laten beseffen dat er ook ruimte – en tijd – moet zijn voor mezelf. Ben nogal “dienstbaar” ingesteld, en anderen maken daar “dankbaar” gebruik van… Ik ga proberen om beter mijn eigen grenzen te bewaken. Ook in mijn werk. Ik mag meer aan mezelf gaan denken, meer genieten…

Lieve Eveline en Helga, ga door met wat jullie doen. Met jullie beiden met de juiste (liefdevolle) instelling ben ik ervan overtuigd dat dit goed gaat komen! Ik vond het heel fijn om jullie te mogen leren kennen.

Elly

Kom in contact met jezelf

Wil jij ook je hart ook meer volgen, dingen doen waar je meer energie van krijgt en je ogen van gaan twinkelen? Zowel privé als op werkgebied kunnen we samen kijken hoe je dit pad kunt bewandelen. Ik help je daar graag bij! Neem contact met me op voor een coachingstraject op maat, ook mogelijk in combinatie met een voetreflexmassage. Je kan bij mij ook Volg je hart-workshops volgen!

Wonderen komen op mijn pad nu ik me meer verbind met mijn hart

Hang de slingers op en dans met iedereen Het leven is al veel te kort Ja, en alleen is maar alleen
Dus droom, durf, doe en deel met iedereen
Lach, dans, speel en geniet
Kijk door de ogen van je hart en zie de mooie kleuren van het leven
Vier het leven. Maak plezier.
Volg je hart