Volg je hart-retraites

Tijdens de Volg je hart-retraites van Voet en Verbinding staat de verbinding met de verlangens in je hart centraal. De verbinding met jezelf, je eigen natuur, via het contact met je voeten.

Deelnemen aan een retraite van Voet en Verbinding is:  Een week voor jezelf. Een week heerlijk genieten!

Even een week weg uit de dagelijkse hectiek om in de stilte bij jezelf te komen. Kom in verbinding met jezelf en je gevoel.  We vertragen en verstillen in een prachtige omgeving in de natuur.  Wellicht ervaar je tijdens deze week meer energie en ontdek je waar je echt van gaat twinkelen.

Retraites van Voet en Verbinding vinden plaats in een prachtige omgeving in de natuur in Zuid-Europa. Tijdens een retraite week van Voet en Verbinding kun je jezelf helemaal opladen en je verbinden met jezelf en de verlangens in je hart.

Ingrediënten die je kunt verwachten tijdens de retraites van Voet en Verbinding zijn ontspanning, stilte, bewustwording, bewust contact maken met je lichaam en je voeten, wandelen en gronden. Hierbij maken we gebruik van elementen uit de natuurcoaching, meditaties, visualisaties, voetreflex, yoga & dans.

Genieten en plezier maken staan voorop!

Een weekje voor jezelf. Een week heerlijk genieten

Een week in verbinding met jezelf

Data en locatie van de retraites zullen dit najaar bekend gemaakt worden. Wil je als eerste info ontvangen? Stuur me een bericht.

Blote voeten tijdens de Volg je hart-retraites

Ik nodig je tijdens de retraites uit een stukje op blote voeten te lopen. Dit is niet verplicht, maar geeft zeker een extra dimensie en beleving. Door het lopen op blote voeten vertraag je en kom je meer in verbinding met jezelf en de natuur.

Volg je hart, stapje voor stapje

Kom in contact met jezelf

Wil jij ook je hart ook meer volgen, dingen doen waar je meer energie van krijgt en je ogen van gaan twinkelen? Zowel privé als op werkgebied kunnen we samen kijken hoe je dit pad kunt bewandelen. Ik help je daar graag bij! Neem contact met me op voor een coachingstraject op maat, ook mogelijk in combinatie met een voetreflexmassage. Je kan bij mij ook Volg je hart-workshops volgen!

Wonderen komen op mijn pad nu ik me meer verbind met mijn hart

Hang de slingers op en dans met iedereen Het leven is al veel te kort Ja, en alleen is maar alleen
Dus droom, durf, doe en deel met iedereen
Lach, dans, speel en geniet
Kijk door de ogen van je hart en zie de mooie kleuren van het leven
Vier het leven. Maak plezier.
Volg je hart