Volg je hart, je bent het waard!

Wat geeft je energie? Waar word je blij van? Waar gaan je ogen van twinkelen? Waar maakt je hart een sprongetje van?

Dit zijn allemaal vragen die aansluiten bij mijn missie om jou dichter bij jezelf en je hartverlangens te brengen door middel van natuurcoaching, workshops of retraites die ik aanbied bij Voet en Verbinding. Via je voeten wil ik je de verbinding met je hart, met jezelf, met je eigen natuur weer laten ervaren. Mijn missie is om jou te stimuleren je hart te volgen en je in beweging te brengen! Volg je hart, je bent het waard!

Volg je hart

Door je een spiegel voor te zetten en je bewust te maken van bepaalde patronen en gedachten wil ik jou stimuleren zelf stappen te gaan zetten in je leven om je hart te volgen. Volg je hart en je ervaart meer energie en je gaat meer twinkelen en stralen! Daar doen we het voor!

Ik ben een inspiratiebron voor anderen om hun hart meer te volgen. Ik laat mijn licht schijnen door middel van mijn vrolijkheid, positiviteit, hartelijkheid, oprechtheid en puurheid. Ik volg mijn hart en maak mijn dromen waar, wat voorgaande generaties binnen mijn familie niet volledig gekund hebben.

Volg je hart en kom in contact met jezelf!

Wil jij ook je hart volgen, dingen doen waar je meer energie van krijgt en je ogen van gaan twinkelen? Zowel privé als op werkgebied kunnen we samen kijken hoe je dit pad kunt bewandelen. Ik help je daarbij: volg je hart en kom in contact met jezelf! Neem contact met me op voor een coachingstraject op maat, ook mogelijk in combinatie met een voetreflexmassage. Je kan bij mij ook workshops volgen, retraites boeken!