Logo van Voet en Verbinding

Mijn motto:
Lach, dans, speel en geniet. Maak plezier in het leven!

Binnen alle activiteiten van Voet en Verbinding staat de verbinding met de verlangens in je hart centraal. De verbinding met jezelf, je eigen natuur, via het contact met je voeten.

De naam en het logo van Voet en Verbinding zijn ontstaan tijdens een prachtige wandeling in de duinen van Egmond aan zee, toen ik zelf volledig verbonden was met de natuur en het verlangen in mijn hart. Het symbool Lemniscaat staat voor verbinding en oneindigheid. Alles in het leven is met elkaar verbonden, alles is één. Voor mij staat de Lemniscaat ook voor beweging, de beweging in jezelf, je persoonlijke ontwikkeling en groei. Alles in de natuur is altijd in beweging en aan verandering onderhevig. De verschillende seizoenen zijn daar een mooi voorbeeld van. De natuur is hierin een mooie spiegel.

Mijn passies

Een van mijn grote passies is dansen, dit komt ook in de beweging in de Lemniscaat terug en zal in de workshops en retraites van Voet en Verbinding een terugkerend element zijn. Als ik dans sta ik in mijn kracht en ben ik gegrond. Als ik dans geniet ik volop en komen mijn enthousiasme, passie en vrolijkheid helemaal tot uiting.

In het logo van Voet en Verbinding komen de chakra-kleuren oranje, geel, groen, roze en blauw voor. De verschillende chakra’s komen terug in de activiteiten van Voet en Verbinding. Hieronder lees je meer over de betekenis van deze chakra’s.

Ervaar het zelf!

Wil jij ook je hart meer volgen, dingen doen waar je meer energie van krijgt en je ogen van gaan twinkelen? Zowel privé als op werkgebied kunnen we samen kijken hoe je dit pad kunt bewandelen. Neem contact met me op en ik help je verder. Een coachingstraject op maat is bij Voet en Verbinding ook mogelijk, ook in combinatie met een voetreflexmassage of meerdere behandelingen.