STEMBEVRIJDING:
BEVRIJDING VAN JOUW STEM

Ervaar de vreugde en helende werking van Stembevrijding

Bij Stembevrijding gaat het er niet om dat jij mooi “moet” zingen. Jij mag jouw klanken vrij laten stromen en laten ontstaan, ongedwongen en speels. Zing klein en zacht of uitbundig en vol passie.
Zing met jouw emoties, ervaar de speelsheid in jezelf. Kom in jouw (vrouwelijke) kracht en durf jezelf te laten horen in wie jij werkelijk bent. Verras en verwonder jezelf.

Als ik mij uit en mijn waarheid durf te spreken, geef ik mijzelf en de ander een groot geschenk 

Via het contact met je voeten wil ik je de verbinding met jezelf, met je eigen natuur en de verlangens in je hart laten voelen en ervaren. Aarden en gronden zijn hierbij belangrijk om in je eigen kracht te komen en te blijven. De verbinding met je voeten staat centraal tijdens natuurcoaching bij Voet en Verbinding.

 

Het was super om deze workshop stembevrijding mee te maken…het was mijn eerste kennismaking met stembevrijding, ik voelde me eerst wat bibberig, daarna durfde ik me steeds meer te laten gaan. Ik werd er heel vrolijk van! En ook nog een heel mooi inzicht gehad tijdens deze workshop, wat een mooi cadeau! Dankjewel lieve Eveline

Matty Bramhill

 

Gronden en aarden

Binnen alle activiteiten van Voet en Verbinding vormt gronden en aarden een belangrijk onderdeel. We besteden uitgebreid aandacht aan de verbinding met jouw basis, jouw voeten en jouw bekkengebied; de verbinding met jouw kracht, jouw wijsheid en innerlijk weten. Vanuit die stevige basis geef jij klank aan de stem van jouw ziel en de verlangens in jouw hart.

Gronden helpt jou onder andere om:

In het NU te aanwezig zijn, meer rust en balans te ervaren, meer contact met jouw lichaam te ervaren, je met jouw intuïtie en je hart te verbinden en keuzes te maken die echt bij jou passen Je voelt je krachtiger en zelfverzekerder.

 

Workshop stembevrijding

Het was super om er bij te mogen zijn. Wat doe je dat goed Eveline. Je geeft heel veel vertrouwen en daardoor nodig je ons uit om onszelf te durven zijn. Mooie opbouwende oefeningen, lekker buiten in de natuur met de Boeddha in ons midden. Veel succes en graag tot de volgende keer!

Margaretha Barth

KOM IN CONTACT MET JEZELF DOOR STEMBEVRIJDING

Wil je jij ook je hart meer volgen, dingen doen waar je meer energie van krijgt en je ogen van gaan twinkelen? Zowel privé als op werkgebied kunnen we samen kijken hoe je dit pad kunt bewandelen. Het traject van natuurcoaching maken we volledig op maat voor jou. Ook mogelijk in combinatie met voetreflexmassage behandelingen.

Wat brengt Stembevrijding bij Voet en Verbinding jou?

Wil je graag verandering in je leven, maar weet je niet precies hoe? Voel je een sterk verlangen tot verandering, maar voel je ook angst om bepaalde stappen te zetten? Loop je vast in je leven? Wil je meer flow ervaren?

Stembevrijding in de natuur geeft  je meer energie, vreugde en plezier! En mooie veranderingen in een korte periode!

Wanneer is Stembevrijding iets voor jou?
 • Als jij graag jouw verlangens en jouw waarheid wil spreken
 • Als je vastzittende emoties de ruimte wil geven en wil laten stromen
 • Als je trouw wil blijven aan jezelf en jouw grenzen wil leren aangeven
 • Als je controle wil leren loslaten, meer in overgave wil ZIJN
 • Als jij ruimte wil geven aan het innerlijke speelse kind in jou
 • Je voelt meer verbinding met jezelf
 • Je ervaart meer rust en vertrouwen
 • Je krijgt mooie nieuwe inzichten en bewustwording
 • Je leert luisteren naar je gevoel en intuïtie
 • Je leert angst om te buigen naar meer vertrouwen
 • Je krijgt inzicht in jouw natuurlijke kwaliteiten

Tijdens de coaching in de natuur krijg je handvatten om je hart meer te volgen. Je gaat concrete stappen zetten tot mooie veranderingen. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging!