Dansworkshops-Dans jouw unieke ritme!

Binnen de Volg je hart-workshops van Voet en Verbinding staat de verbinding met de verlangens in je hart centraal. De verbinding met jezelf, je eigen natuur, via het contact met je voeten.

Deelnemen aan een workshop van Voet en Verbinding is:  Een middag voor jezelf. Een midddag heerlijk genieten!

Even weg uit de dagelijkse hectiek om in de stilte bij jezelf te komen. Een mini-retraite dag om je helemaal op te laden. Kom in verbinding met jezelf en je gevoel.  We vertragen en verstillen in een prachtige omgeving in de natuur.  Wellicht ervaar je tijdens deze dag meer energie en ontdek je waar je echt van gaat twinkelen.

Ingrediënten die je kunt verwachten tijdens de workshops van Voet en Verbinding zijn ontspanning, bewustwording, bewust contact maken met je lichaam en je voeten, in verbinding met jezelf en met je hart. Hierbij maken we gebruik van oefeningen uit de natuurcoaching, meditaties, visualisaties, grondingsoefeningen, voetreflex, vrije dans!

De dans workshops van Voet en Verbinding vinden plaats in de Pelmolen in Beek (Berg en Dal). Een prachtige idyllische locatie! Het lijkt net of je je deze dag ergens in Frankrijk waant! En dat op slechts 5 km van Nijmegen!

Bij mooi weer zullen de dans workshops in de tuin van de Pelmolen plaatsvinden.

Genieten en plezier maken staan voorop!

Lach, dans, speel en geniet

Kijk door de ogen van je hart en zie de mooie kleuren van het leven

* Bron foto’s Pelmolen: Heel je Lichaam

Blote voeten tijdens de Volg je hart-workshops

Ik nodig je tijdens de workshops uit een stukje op blote voeten te lopen. Dit is niet verplicht, maar geeft zeker een extra dimensie en beleving. Door het lopen op blote voeten vertraag je en kom je meer in verbinding met jezelf en de natuur.

Volg je hart, stapje voor stapje

Dans jouw unieke ritme!

Het was een cadeau om jouw geweldige workshop “Dans jouw unieke ritme” op zaterdag 22 februari te mogen mee beleven. Het voelde als een warm bad met jouw mooie energie, je opbouw, je prettige stem, mooie muziek, speelsheid en een geweldig mooie ruimte! En ook andere mooie lieve vrouwen ontmoet. Heerlijk om volledig te mogen ZIJN en te ontdekken wat er ook mag zijn. En zo fijn gedanst. Ik gun het iedereen zo’n fijne workshop te mogen mee beleven. Dank je lieve Eveline!

Françoise Artizigo

Voor overige Dans workshops, neem een kijkje in de agenda