Volg je hart-workshops

Binnen de Volg je hart-workshops van Voet en Verbinding staat de verbinding met de verlangens in je hart centraal. De verbinding met jezelf, je eigen natuur, via het contact met je voeten.

Deelnemen aan een workshop van Voet en Verbinding is:  Een dag voor jezelf. Een dag heerlijk genieten!

Even een dag weg uit de dagelijkse hectiek om in de stilte bij jezelf te komen. Een mini-retraite dag om je helemaal op te laden. Kom in verbinding met jezelf en je gevoel.  We vertragen en verstillen in een prachtige omgeving in de natuur.  Wellicht ervaar je tijdens deze dag meer energie en ontdek je waar je echt van gaat twinkelen.

Ingrediënten die je kunt verwachten tijdens de workshops van Voet en Verbinding zijn ontspanning, bewustwording, bewust contact maken met je lichaam en je voeten, in verbinding met jezelf en met je hart. Hierbij maken we gebruik van oefeningen uit de natuurcoaching, meditaties, visualisaties, grondingsoefeningen, voetreflex, yoga & dans.

De workshops van Voet en Verbinding vinden plaats in de Pelmolen in Beek (Berg en Dal). Een prachtige idyllische locatie! Het lijkt net of je je deze dag ergens in Frankrijk waant! En dat op slechts 5 km van Nijmegen!

Deels zullen de workshops binnen in de Pelmolen en deels buiten in de natuur plaatsvinden.

In de toekomst zullen er meer workshops worden aangeboden, ook op andere locaties

Genieten en plezier maken staan voorop!

Lach, dans, speel en geniet

Kijk door de ogen van je hart en zie de mooie kleuren van het leven

* Bron foto’s Pelmolen: Heel je Lichaam

Blote voeten tijdens de Volg je hart-workshops

Ik nodig je tijdens de workshops uit een stukje op blote voeten te lopen. Dit is niet verplicht, maar geeft zeker een extra dimensie en beleving. Door het lopen op blote voeten vertraag je en kom je meer in verbinding met jezelf en de natuur.

Volg je hart, stapje voor stapje

Volg je hart’ inspiratie workshop; Winter editie

Ik heb deze dag als heel fijn, prettig ervaren. Deskundige leiding van de ochtend en middag, en genoeg ruimte voor mezelf… Ik neem dit mee als een warme herinnering aan een mooie dag! Ik ben er “blanco” ingegaan en heb me laten verrassen… En dat is zeker gebeurd! Het was een mooie ochtend in een mooie omgeving. De voetoefeningen waren goed geïnstrueerd. De natuurwandeling op blote voeten was een nieuwe ervaring voor mij. Ondanks de kou heb ik geen “last” ondervonden. Mijn voeten hebben een paar dagen “nagegloeid”.

De vrije dans in de middag heeft mij verrast (en geraakt!). Dat dit “zo maar” je kan gebeuren… (ben zelf vrij nuchter in dit soort dingen..) Deze workshop dag heeft me laten beseffen dat er ook ruimte – en tijd – moet zijn voor mezelf. Ben nogal “dienstbaar” ingesteld, en anderen maken daar “dankbaar” gebruik van… Ik ga proberen om beter mijn eigen grenzen te bewaken. Ook in mijn werk. Ik mag meer aan mezelf gaan denken, meer genieten…

Lieve Eveline en Helga, ga door met wat jullie doen. Met jullie beiden met de juiste (liefdevolle) instelling ben ik ervan overtuigd dat dit goed gaat komen! Ik vond het heel fijn om jullie te mogen leren kennen.

Elly

Voor overige Volg je hart-workshops, neem een kijkje in de agenda