Volg je hart-workshops

Binnen de Volg je hart-workshops van Voet en Verbinding staat de verbinding met de verlangens in je hart centraal. De verbinding met jezelf, je eigen natuur, via het contact met je voeten.

Deelnemen aan een workshop van Voet en Verbinding is:  Een dag voor jezelf. Een dag heerlijk genieten!

Even een dag weg uit de dagelijkse hectiek om in de stilte bij jezelf te komen. Een mini-retraite dag om je helemaal op te laden. Kom in verbinding met jezelf en je gevoel.  We vertragen en verstillen in een prachtige omgeving in de natuur.  Wellicht ervaar je tijdens deze dag meer energie en ontdek je waar je echt van gaat twinkelen.

Ingrediënten die je kunt verwachten tijdens de workshops van Voet en Verbinding zijn ontspanning, bewustwording, bewust contact maken met je lichaam en je voeten, in verbinding met jezelf en met je hart. Hierbij maken we gebruik van oefeningen uit de natuurcoaching, meditaties, visualisaties, grondingsoefeningen, voetreflex, yoga & dans.

De workshops van Voet en Verbinding vinden plaats in de Pelmolen in Beek (Berg en Dal). Een prachtige idyllische locatie! Het lijkt net of je je deze dag ergens in Frankrijk waant! En dat op slechts 5 km van Nijmegen!

Deels zullen de workshops binnen in de Pelmolen en deels buiten in de natuur plaatsvinden.

In de toekomst zullen er meer workshops worden aangeboden, ook op andere locaties

Genieten en plezier maken staan voorop!

Lach, dans, speel en geniet

Kijk door de ogen van je hart en zie de mooie kleuren van het leven

* Bron foto’s Pelmolen: Heel je Lichaam

Blote voeten tijdens de Volg je hart-workshops

Ik nodig je tijdens de workshops uit een stukje op blote voeten te lopen. Dit is niet verplicht, maar geeft zeker een extra dimensie en beleving. Door het lopen op blote voeten vertraag je en kom je meer in verbinding met jezelf en de natuur.

Volg je hart, stapje voor stapje

Het was prettig om samen met Eveline even bewust naar mijn leven Nu te kijken. De frustraties én succes-momenten. Beiden zijn op dit moment uitvergroot in mijn leven aanwezig. Een bijzondere ervaring door de manier waarop we vanuit de ervaring in de natuur, beeld en bewustzijn gaven aan dat wat er op dit moment speelt in mijn leven. Ik ervaar Eveline als een warmhartig en enthousiast persoon.

Eline

Voor overige Volg je hart-workshops, neem een kijkje in de agenda