ZING JE VRIJ!  Retraite Weekend

VRIJDAG 27 T/M 29 MEI 2022

Ervaar de vreugde en helende werking van Stembevrijding. Verras en verwonder jezelf! 

 

DE RETRAITE

Ervaar dit weekend de vreugde en helende werking van Stembevrijding! We verblijven op de Bostempel in Holten, Overijssel.

Zing vanuit jouw hart. Zingen maakt blij. Zing je vrij!

Verlang jij ernaar om je vrijer uit te durven spreken? Je vrijer te voelen vol vreugde, twinkeling en energie? En jouw gevoelens, verlangens  en emoties de ruimte te geven?
 
Bij Stembevrijding gaat het er niet om dat jij mooi “moet” zingen. Je mag jouw klanken vrij laten stromen en laten ontstaan. Eveline begeleidt dit weekend de Stembevrijding, ongedwongen en speels. Zing met de verlangens in jouw hart. Geef ruimte en klank aan jouw emoties. Zing klein en zacht of uitbundig en vol passie. Laat je verrassen en verwonder jezelf!
 
We besteden dit weekend ook uitgebreid aandacht aan gronden & meditatie. Vanuit een stevige en veilige basis in jouzelf ga jij jouw klanken verkennen.
 
Annabel neemt je op zondag ochtend mee in een heerlijke Yoga en Dans sessie; speels, in verbinding met jouw vrouwelijke zachtheid. En wat dacht je van Mantra zingen bij het kampvuur? Voel je welkom en zing met ons mee!
 
We zingen met verschillende thema’s: hoe blijf jij jezelf trouw in verbinding met de ander, zing met de verlangens in jouw hart. Zing met jouw emoties, ervaar de speelsheid in jezelf. Kom in jouw (vrouwelijke) kracht en durf jezelf te laten horen in wie jij werkelijk bent.
 
Wanneer is dit weekend iets voor jou?
 • Als jij graag jouw verlangens en jouw waarheid wil spreken
 • Als je vastzittende emoties de ruimte wil geven en wil laten stromen
 • Als je trouw wil blijven aan jezelf en jouw grenzen wil leren aangeven
 • Als je controle wil leren loslaten, meer in overgave wil ZIJN
 • Als jij ruimte wil geven aan het innerlijke speelse kind in jou

Ja ik wil heel graag mee zingen!

Programma

Vrijdag

15.30 Aankomst
18.00 Samen eten
19.30 Welkom, kennismaken en zingen

Zaterdag

08.00 Ontbijt tot 9:00
10.00 Openingsceremonie & natuurbeleving
12.30 Lunch & Vrije tijd
15:00 Stembevrijding & Dans
18:00 Samen eten
20.00 Mantra zingen bij het kampvuur 

Zondag

08:00 Ontbijt tot 09.00 
10.00 Yoga en Dans
13.00 Lunch & Vrije tijd
14.30 Zang en Stembevrijding

Vanaf 16.30 uur gaan we in vrijheid ons eigen pad weer verder!

Het programma kan nog iets gewijzigd worden in de flow van het weekend in afstemming met de groep. En zal grotendeels buiten zijn en deels binnen in de Yurt. 

 

Wat kun je verwachten

Blote voeten – ZingenGenieten – Spelen

Een heel weekend buiten in de natuur! Slapen in je eigen tent of Yurt. Lekker & gezond eten van het vuur. Met mantra zingen, stemwerk, yoga, dans, meditatie, stilte en natuur beleving!

Ik zal het programma ondersteunen met mijn drum en elementen uit het sjamanisme.

Deze retraite kan bijdragen aan een stuk bewustwording en transformatie in jouzelf. Er kan van alles in beweging komen.

Er is dit weekend ruimte voor ontspanning, bezinning en plezier! Je hoeft geen ervaring met Zang en Stembevrijding te hebben om aan dit weekend mee te kunnen doen.

Voel je welkom en zing met ons mee!

Met wie ga je op retraite?

Eveline Duermeijer

Eveline is oprichter van Voet en Verbinding: natuur wandel coaching, Stembevrijding, Workshops en Retraites. Zij is sterk verbonden met de natuur en haar intuïtie. Zij is enthousiast, puur en heeft een grote passie voor dans. 

Begin 2019 heeft Eveline de switch gemaakt van Sales Manager bij ACSI campinggidsen naar haar eigen bedrijf Voet en Verbinding,  waarmee zij haar hart is gaan volgen en anderen hierin ook inspireert. 

Jarenlang heb ik mijn stem niet durven laten horen. De afgelopen jaren heb ik hier grote stappen in gemaakt. Twee jaar geleden is Stembevrijding op mijn pad gekomen, een roep van mijn ziel. JA dit is wat ik te doen heb! Mensen begeleiden met Stembevrijding om zichzelf te kunnen zijn, zich vrij te durven uiten en vrij te voelen om te zijn wie jij diep van binnen bent! 

Wil je meer weten over haar?

Marieke van den Brink

Marieke is dit weekend onze gastvrouw en buiten kok. Zij verzorgt voor ons de maaltijden op vuur, een echte beleving! En wat dacht je van verse brandnetel thee en koffie van het vuur?

Zij zorgt voor een bloemrijke aankleding uit de natuur, kookt heerlijke gezonde gerechten, aangevuld met kruiden uit de natuur, geplukt op het terrein zelf. Als buiten kok en natuurcoach verzorgt zij buiten activiteiten voor kinderen. De opbrengsten voor de catering van dit weekend gaan naar ‘Stichting kinderen van de Aarde’

Zij heeft een gezin en droomt ervan om met haar man en kinderen Off grid in de natuur te leven. Toen ik Marieke voor het eerst ontmoette voelde ik meteen veel herkenning en enthousiasme! Ja zij gaat mee op deze retraite!

Waar verblijf je?

Waar verblijf je?

We verblijven dit weekend op de Bostempel in Holten, Overijssel.

Nanda Kraanveld stelt haar terrein ‘De Bostempel’ dit weekend voor ons beschikbaar. Een mooie en rustige locatie in de natuur met een zachte vrouwelijke energie, zoals Nanda zelf omschrijft. Zij organiseert hier workshops bosbeleving en oerkoken.

Er staat een enorme den, waar verschillende ceremonies zijn georganiseerd door medicijnmannen, Aboriginal elders en Maori. Een plek met een bijzondere en krachtige energie!

De plek is Off-Grid, wat betekent dat er geen stroom is. Er is een buitendouche op het terrein en je kunt gebruik maken van het compost toilet. En er is een buitenkeuken/afwasplek. Een powerbank voor je telefoon is handig.

Je overnacht in je eigen tent of camper. Altijd al eens in een Yurt of Tipi tent willen overnachten? Dat kan natuurlijk ook!

Waar:

De Bostempel, Wildweg 2, 7451 RN Holten (Overijssel)

Deelnemers:

Minimaal 8 – maximaal 14 deelnemers

Kosten:

395 euro 

Deze prijs is inclusief overnachting in eigen tent of camper (en alle maaltijden)

Wil je graag in een Yurt of Tipi tent overnachten, dan betaal je hier een meerprijs voor van 40 euro

Inbegrepen

 • 2 Overnachtingen in je eigen tent of camper
 • Een mooi en gevarieerd programma
 • Heerlijke vers bereide vegetarische en biologische maaltijden van het vuur: 2x ontbijt, 2x diner en 2x lunch. De ingrediënten zijn vers en biologisch, bereid met verse kruiden uit de natuur
 • Thee en koffie van het vuur, (fruit) water en gezonde tussendoortjes

Extra opties

 • Wil jij liever in een Yurt of Tipi tent overnachten? Dat kan natuurlijk ook! Geef jouw voorkeur bij je boeking aan ons door. 
 • In de Yurt zijn 4 slaapplekken met matrassen met hoeslakens. Beddengoed neem je zelf mee.
 • Er staan 2 Tipi tenten op het terrein met ieder 4 slaapplekken. Slaapmatjes en beddengoed neem je zelf mee
 • Wil jij in de Yurt of Tipi tent overnachten, dan betaal je 40/ 30 euro extra voor 2 nachten. Geef jouw voorkeur aan bij jouw boeking!

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten en zien je graag op een van onze retraites!

De Bostempel

Heb je nog bepaalde dieetwensen dan houden wij daar rekening mee. Deze mag je vooraf aan ons doorgeven.

Heb je een vraag? Stuur mij een bericht 

Of bel 06-44832637. Velden met een * zijn verplicht in te vullen

Voor akkoord

Schrijf je in voor retraite nieuws

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief stuurt Voet en Verbinding jou af en toe een mail met nieuws.