Barefoot wandelen

Barefoot wandelen helpt je om te gronden en de verbinding met je lichaam en de verbinding met jezelf te ervaren.

 

Ervaar de natuur met barefoot wandelen

Door in de natuur barefoot te lopen, ervaar je de verschillende ondergronden die er zijn, zoals gras, zand, steentjes, mos of bladeren. Je voelt of de ondergrond warm of juist koud is. Je voeten maken direct contact met de aarde, waardoor je meer grondt en meer in je lichaam en uit je hoofd komt. Barefoot wandelen geeft je een heerlijk gevoel van rust en ontspanning waardoor je meer in het ‘hier en nu’ bent!

Tijdens barefoot wandelen worden de verschillende reflexpunten onder je voeten gestimuleerd en door het contact met de ondergrond als het ware “gemasseerd.” Dit heeft een positief effect op je organen, spieren en gewrichten, die met deze reflexpunten in verbinding staan.

Blote voeten

Ik ben zelf voorstander van barefoot wandelen en de positieve effecten die het op je gezondheid en welzijn geeft. Tijdens natuurcoaching, de workshops en retraites nodig ik je uit barefoot wandelen zelf te ervaren.

Groepswandeling op blote voeten: voel, ervaar en beleef!

Barefoot wandelen is een fantastische ervaring! Ik begeleid ook groepswandelingen op blote voeten. Tijdens deze wandeling doen we een loopmeditatie en heerlijke ontspannende oefeningen in de natuur! Na deze wandeling voel je je helemaal ontspannen en meer verbonden met jezelf! Tevens kom je meer te weten over de positieve effecten op je gezondheid! Ook leuk als team- of groepsuitje! Neem contact met me op en vraag je offerte aan!

Kom in contact met jezelf

Wil je je hart meer volgen, dingen doen waar je meer energie van krijgt en je ogen van gaan twinkelen? Zowel privé als op werkgebied kunnen we samen kijken hoe je dit pad kunt bewandelen. We maken samen een coachingstraject op maat. Ook mogelijk in combinatie met een voetreflexmassage.

BAREFOOT WANDELEN GEEFT JE VEEL POSITIEVE ENERGIE EN EEN GEVOEL VAN VRIJHEID!

Trek je schoenen uit, zet je voeten lekker in beweging en ervaar een boost aan energie!

Barefoot schoenen

Wil je het gevoel van blote voeten ervaren en toch extra bescherming om je voeten als barefoot wandelen beoefent? Dan is het dragen van barefoot schoenen, ook wel minimalistische schoenen genoemd, aan te raden. Dit zijn flexibele, ruime schoenen, die je voeten natuurlijk laten bewegen tijdens het barefoot wandelen. Door het dunne en flexibele materiaal van de zolen ervaar je toch het contact met de ondergrond en bewegen je voeten niet alleen vanuit je enkels, maar worden ook je zenuwen, spieren en gewrichten in je voeten geactiveerd.

Overweeg je om minimalistische schoenen aan te schaffen? Dan ben je bij Barefoot & More in Arnhem aan het juiste adres! Deze winkel wordt met veel enthousiasme en passie gerund door Esther Poelen en Vincent Barink. Zij voorzien je van uitgebreid en vakkundig advies!