‘Vier je Vrouw Zijn!’ ~Ceremonie – Zondag 21 Juli 2024

Kom weer in verbinding met jouw bekken en baarmoeder: de essentie van jouw vrouw zijn! Een magische dag met Meditatie, Rituelen, Stembevrijding en Dans in de Oorsprong in Nijmegen

Veel vrouwen hebben bewuste of onbewuste herinneringen aan levens waarin wij als vrouwen niet veilig waren om volledig Vrouw te Zijn. Deze ervaringen hebben nog steeds invloed op het vrouwelijk collectief en hoe wij ons met anderen verbinden.

Het is NU tijd om onze ruimte als vrouwen weer volledig in te nemen: Ons te verbinden met onze intuïtie, onze baarmoeders en vrouwelijke wijsheid. Om onze stemmen te laten klinken, in onze kracht te gaan staan en ons vrouwelijk vuur te laten stromen! Onze baarmoeders met oerklanken te verbinden en samen magie te laten ontstaan! 

Verlang jij ernaar om je met een mooie groep vrouwen te verbinden? Ervaar de kracht van samen verbinden en samen helen.

Ervaar de diepe verbinding met jezelf en de andere mooie vrouwen. Deze ceremonie draagt bij aan een stuk bewustwording en transformatie in jouzelf. Er kan van alles in beweging komen. Oude, niet meer dienende patronen mogen doorbroken worden. 

Ik werk intuïtief en in co-creatie met de vrouwen in de groep. En stem mij af op wat er nodig is in de groep. Samen creëren we een mooie,  magische, diepgaande en verbindende dag.

Recent heb ik een diepe spirituele reis in Peru gemaakt. Tijdens deze ceremonie zal ik mijn opgedane kennis en wijsheid uit Peru ook meenemen en met jullie delen!

Voel je meer dan welkom lieve vrouw!

Veel liefs Eveline

 

Praktische informatie:

  • Wanneer? Zondag 21 Juli 2024
  • Hoe laat? 10.00-17.00 uur, aankomst vanaf 09.45 uur
  • Waar? Groepsruimte de Oorsprong, Driehuizerweg 331, Nijmegen
  • Routebeschrijving: https://liefdescoach.com/oorsprong/route/
  • Bijdrage: 75 euro vroegboekkorting tot 7 juli, daarna 85 euro
  • Lunch: neem voor vandaag je eigen lunch mee; thee en lekkers is aanwezig
  • Max. aantal deelnemers: 12
  • Meer info? Bel Eveline: 06-44832637 of mail info@voetenverbinding.nl
  • Interesse om mee te doen? Aanmelden kan via onderstaande knop

Ik vond het een heerlijke ceremonie! Er was een hele veilige, prettige sfeer, en ik voelde me welkom en verbonden. Eveline put uit een rijke schat van fijne oefeningen met een mooie mix van actief en passief zijn, en leidt de (mid)dag gracieus vol rust en kracht. Het geven van dit soort ceremonies past heel erg bij haar! 

Persoonlijk merkte ik dat ik me sterk kon verbinden met (moeder) aarde en het vrouw zijn, en dat ik het heel fijn vond om de diversiteit van het vrouw zijn bewuster te voelen en ook rauwe klanken te kunnen uiten. Ik merk dat dit in mijn systeem doorwerkt en ik echt oude patronen aan het loslaten ben. Nogmaals bedankt, Eveline! Ik kom graag nog vaker meedoen met je ceremonies!

Leonie

De ‘Vier je Vrouw Zijn!’~ Ceremonie was voor mij een heel bijzondere ervaring. Eveline wist een hele prettige en veilige omgeving te creëren die heel fijn aanvoelde. Het samen klanken maken voelde voor mij heel bevrijdend, ook de klanken die we vervolgens individueel maakten waren heel helpend in mijn proces en voelden helemaal niet ‘raar’ om te doen.

De individuele thema’s die we dankzij de kleinere groep daarna konden beleven waren zeer bijzonder. Bij sommigen werd er met opstellingen met de voorouderlijn en klank gewerkt en andere vrouwen mochten een klankbad ontvangen. Wow precies afgestemd op wat iedere vrouw nodig had!

Er kwam meer los bij mij dan ik van tevoren had verwacht en zowel na afloop als nu, na een aantal dagen, voel ik me krachtiger als persoon, alsof ik meer geaard ben in mijn lijf. Een zeer prettig gevoel wat ook mijn zelfvertrouwen ten goede komt. Zeer veel dank lieve Eveline, je bent een warm persoon die een mooie sfeer weet neer te zetten en veel individuele aandacht schenkt, ook al is er sprake van een groepsverband.

Saskia

Over Eveline:       

Jarenlang heb ik de mannelijke energie in mij veel ruimte gegeven. Sinds een paar jaar heb ik mijn zachte vrouwelijke energie, mijn vrouwelijke kracht meer toegelaten in mijn leven. Ik voel mij nu sterk verbonden met mijn intuïtie, met de natuur, durf meer in overgave en vertrouwen te leven, meer te ontvangen en ga meer met de natuurlijke stroom van het leven mee. Ik ervaar hierdoor nu veel meer balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie in mij. 

Mijn missie voor Vrouwenwerk & heling

De afgelopen 2 jaar heb ik diepe stukken in mijzelf geheeld met o.a. baarmoederheling (gerelateerd aan vorige levens) via hypnose en reïncarnatie sessies. Ook heb ik het Yoni kruiden stomen ontdekt; een mooie zachte manier voor diepe heling in je bekken gebied. Mijn missie is toen duidelijk geworden: ik wilde mij gaan richten op Vrouwenwerk en vrouwen heling om Vrouwen weer met hun ware natuur te laten verbinden, in contact met hun Sacred Feminine, waarbij een balans mag komen tussen hun Mannelijke en Vrouwelijke energie.

Inspiratie & cursussen

De afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen, cursussen  en weekenden gevolgd, als een Intuïtie training, Vrouwenkracht weekend, Authentic S*x & Sensuality weekend, Priestess Rising Retreat en De Roep van de Vrouw (Cursus Stembevrijding). Ook heb ik deelgenomen aan verschillende vrouwen cirkels en vorig voorjaar heb ik een reis van 4 weken in het gebied van Maria Magdalena in Zuid-Frankrijk gemaakt. Dit voorjaar heb ik een spirituele reis naar Peru gemaakt en heb mij daar diep verbonden met de Sacred Feminine energie, mijn baarmoeder en mijn hart. Deze kennis uit Peru zal ik ook met jullie delen in deze ceremonie. 

Ook heb ik mij laten inspireren door boeken als ‘De Verboden Vrouw Spreekt’ van Pamela Kribbe, ‘Womb Wisdom Awakening- The Creative and Forgotten Powers of the Feminine’ van Anaiya Aon Prakasha, ‘De Terugkeer van het Vrouwelijke en de Hartman’ van Hans Suur Maj Zonneveld en ‘Ik, Maria Magdalena’ van Geert Kimpen