‘Vier je Vrouw Zijn!’ ~ Thema Dag: ‘Je eigen ruimte innemen in verbinding met de ander’ Zondag 12 Maart 2023

En prachtige dag in verbinding met jezelf en andere mooie vrouwen in de Oorsprong in Nijmegen. Met Meditatie, Ademwerk, Rituelen, Stemwerk/ Stembevrijding en Dans!

Het thema van deze dag is ‘Je eigen ruimte innemen en jezelf trouw blijven in verbinding met de ander’ Een thema wat veel vrouwen als een uitdaging ervaren.

Durf jij jouw ruimte in te nemen of ben jij meer een gever en wil jij voldoen aan de verlangens van anderen? Veel vrouwen herkennen zich wel in de ander pleasen en zelfs meer voor de ander zorgen dan voor onszelf, waardoor we onszelf verliezen in het contact met de ander. Vandaag gaan we hier op een speelse manier mee oefenen via Meditatie, Rituelen, Aanraking (vanuit consent), Ademwerk, Stemwerk/ Stembevrijding en Dans

In onze huidige maatschappij zijn wij verder af komen te staan van onze vrouwelijke natuur. Een mannelijke energie van prestatie en daadkracht heeft lange tijd overheerst. Ook hebben velen van ons bewuste of onbewuste herinneringen aan levens waarin wij als vrouwen niet veilig waren om volledig Vrouw te Zijn, om te zijn wie van nature Zijn: intuïtief, sterk verbonden met de aarde, de natuur en het hogere, verbonden met onze innerlijke wijsheid; vaak helder voelend en helder wetend.

Deze bewuste of onbewuste ervaringen en herinneringen hebben nog steeds invloed op het vrouwelijk collectief en hoe wij vrouwen ons met anderen verbinden.

Het is NU de tijd om onze ruimte als vrouwen weer volledig in te nemen, onze stemmen te laten klinken, in onze kracht te gaan staan en ons innerlijk vuur de ruimte te geven!

Verlang jij ernaar om je met een mooie groep vrouwen te verbinden met jouw oorspronkelijke vrouwelijke natuur? Ervaar de kracht van samenkomen, samen verbinden en samen helen.

Voel je meer dan welkom lieve Vrouw!

Veel liefs Eveline

Praktische informatie:

  • Wanneer? Zondag 12 Maart 2023
  • Hoe laat? 10.00-17.30 uur, aankomst vanaf 09.30 u
  • Waar? Groepsruimte de Oorsprong, Driehuizerweg 331, Nijmegen
  • Routebeschrijving: https://liefdescoach.com/oorsprong/route/
  • Bijdrage: 75 euro
  • Lunch: neem voor beide dagen je eigen lunch mee
  • Max. aantal deelnemers: 12
  • Meer info? Bel Eveline: 06-44832637 of mail info@voetenverbinding.nl
  • Interesse om mee te doen? Aanmelden kan via onderstaande knop 

‘Wat was het een prachtige dag. En wat begeleide en ondersteunde jij deze vol liefde, warmte en gelijkwaardigheid. Ieder kon voelen, wat zij op dat moment voelde en nodig had. Alles mocht er zijn. Zo voelde ik dat ik niet zo veel zin had om heel sociaal naar de ander te doen, wat ik normaal gesproken wel altijd doe. Ik voelde dat ik er echt was voor en met mezelf. Dat was heerlijk!! Ik raakte daardoor ook een gevoelig punt in mezelf dat ik ook echt meer voor mezelf moet kiezen. Dat inzicht kwam tijdens het dansen en nam ik de rest van de dag mee. En die ruimte was er! Het voelde heel warm en gedragen’.

Anne

Over Eveline:       

Jarenlang heb ik de mannelijke energie in mij veel ruimte gegeven. Sinds een paar jaar heb ik mijn zachte vrouwelijke energie, mijn vrouwelijke kracht meer toegelaten in mijn leven. Ik voel mij nu sterk verbonden met mijn intuïtie, met de natuur, durf meer in overgave en vertrouwen te leven, meer te ontvangen en ga meer met de natuurlijke stroom van het leven mee. Ik ervaar hierdoor nu veel meer balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie in mij. 

Mijn missie voor Vrouwenwerk & heling

De afgelopen 2 jaar heb ik diepe stukken in mijzelf geheeld met o.a. baarmoederheling (gerelateerd aan vorige levens) via hypnose en reïncarnatie sessies. Ook heb ik het Yoni kruiden stomen ontdekt; een mooie zachte manier voor diepe heling in je bekken gebied. Mijn missie is toen duidelijk geworden: ik wilde mij gaan richten op Vrouwenwerk en vrouwen heling om Vrouwen weer met hun ware natuur te laten verbinden, in contact met hun Sacred Feminine, waarbij een balans mag komen tussen hun Mannelijke en Vrouwelijke energie.

Inspiratie & cursussen

De afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen, cursussen  en weekenden gevolgd, als een Intuïtie training, Vrouwenkracht weekend, Authentic S*x & Sensuality weekend, Priestess Rising Retreat en De Roep van de Vrouw (Cursus Stembevrijding). Ook heb ik deelgenomen aan verschillende vrouwen cirkels en vorig voorjaar heb ik een reis van 4 weken in het gebied van Maria Magdalena in Zuid-Frankrijk gemaakt.

De komende jaren wil ik mij graag meer verbinden met de Wild Woman, de Priesteres in mij en dit ook verder gaan uitdragen. Alles wat ik de afgelopen jaren georganiseerd heb komt in de ‘Vier je Vrouw Zijn!’ ~ Ceremonies samen: connecting to nature, Stemwerk/ Stembevrijding, Dans, Meditatie en Vrouwenwerk.

Ook heb ik mij laten inspireren door boeken als ‘De Verboden Vrouw Spreekt’ van Pamela Kribbe, ‘Womb Wisdom Awakening- The Creative and Forgotten Powers of the Feminine’ van Anaiya Aon Prakasha en ‘De Terugkeer van het Vrouwelijke en de Hartman’ van Hans Suur Maj Zonneveld.