Workshop Stembevrijding – Zondag 16 juli 2023

Ervaar vandaag de vreugde en helende werking van Stembevrijding! Een middag met Meditatie, Rituelen, Stembevrijding en Dans in de Oorsprong in Nijmegen

Verlang jij ernaar om je vrijer uit te durven spreken? En je vrijer te voelen vol vreugde en twinkeling? Je hoeft bij Stembevrijding niet mooi te zingen. Je mag jouw klanken vrij laten stromen en laten ontstaan. Zing met de verlangens in jouw hart. Geef ruimte en klank aan jouw gevoelens en emoties. Voel je welkom en zing met ons mee!

We starten met meditatie en oefeningen om te gronden. Vanuit een stevige en veilige basis in jouzelf ga je jouw klanken verkennen. Deze workshop kan bijdragen aan een stuk bewustwording en transformatie in jouzelf. Er kan van alles in beweging komen. Misschien kom je ook angst en beperkende overtuigingen tegen. Alles is welkom. Alles mag er zijn. 

Velen van ons hebben bewuste of onbewuste herinneringen aan levens waarin wij als vrouwen niet veilig waren om volledig Vrouw te Zijn, om te zijn wie van nature Zijn: intuïtief, sterk verbonden met de aarde, de natuur en het hogere, verbonden met onze innerlijke wijsheid; vaak helder voelend en helder wetend.

Deze bewuste of onbewuste ervaringen en herinneringen hebben nog steeds invloed op het vrouwelijk collectief en hoe wij vrouwen ons met anderen verbinden. Het is NU de tijd om onze ruimte als vrouwen weer volledig in te nemen, onze stemmen te laten klinken, in onze kracht te gaan staan en ons innerlijk vuur de ruimte te geven!.

Verlang jij ernaar om je met een mooie groep vrouwen te verbinden? Ervaar de kracht van samenkomen, samen verbinden en samen helen.

Het is bijna Nieuwe Maan vandaag. We staan vandaag ook stil bij onze intentie; wat wil jij graag uitnodigen in jouw leven? Waar verlang jij naar? Waar wil jij meer ruimte en klank aan geven?

Ben je nieuwsgierig? En wil je graag ervaren wat Stembevrijding jou kan brengen? Voel je welkom en zing met ons mee!

Veel liefs Eveline

Praktische informatie:

  • Wanneer? Zondag 16 Juli 2023
  • Hoe laat? 13.30-17.30 uur, aankomst vanaf 13.15.u
  • Waar? Groepsruimte de Oorsprong, Driehuizerweg 331, Nijmegen
  • Routebeschrijving: https://liefdescoach.com/oorsprong/route/
  • Bijdrage: 55 euro (thee en lekkers inbegrepen)
  • Max. aantal deelnemers: 12
  • Meer info? Bel Eveline: 06-44832637 of mail info@voetenverbinding.nl
  • Interesse om mee te doen? Aanmelden kan via onderstaande knop

Ik vond het een heerlijke ceremonie! Er was een hele veilige, prettige sfeer, en ik voelde me welkom en verbonden. Eveline put uit een rijke schat van fijne oefeningen met een mooie mix van actief en passief zijn, en leidt de (mid)dag gracieus vol rust en kracht. Het geven van dit soort ceremonies past heel erg bij haar! 

Persoonlijk merkte ik dat ik me sterk kon verbinden met (moeder) aarde en het vrouw zijn, en dat ik het heel fijn vond om de diversiteit van het vrouw zijn bewuster te voelen en ook rauwe klanken te kunnen uiten. Ik merk dat dit in mijn systeem doorwerkt en ik echt oude patronen aan het loslaten ben. Nogmaals bedankt, Eveline! Ik kom graag nog vaker meedoen met je ceremonies!

Leonie

Over Eveline:       

Jarenlang heb ik de mannelijke energie in mij veel ruimte gegeven. Sinds een paar jaar heb ik mijn zachte vrouwelijke energie, mijn vrouwelijke kracht meer toegelaten in mijn leven. Wat een verrijking! Ik voel mij nu sterk verbonden met mijn intuïtie, met de natuur, durf meer in overgave en vertrouwen te leven, meer te ontvangen en ga meer met de natuurlijke stroom van het leven mee. 

Mijn missie voor Vrouwenwerk & heling

Het afgelopen jaar heb ik diepe stukken in mijzelf geheeld met o.a. baarmoederheling (gerelateerd aan vorige levens) via hypnose en reïncarnatie sessies. Ook heb ik het Yoni kruiden stomen ontdekt; een mooie zachte manier voor diepe heling in je bekken gebied. Afgelopen jaar is hierdoor mijn missie duidelijker geworden: ik ga mij richten op Vrouwenwerk en vrouwen heling om Vrouwen weer met hun ware natuur te laten verbinden, in contact met hun Sacred Feminine, waarbij een balans mag komen tussen hun Mannelijke en Vrouwelijke energie.

Inspiratie & cursussen

De afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen en cursussen gevolgd, als een Intuïtie training, Vrouwenkracht weekend en De Roep van de Vrouw (Stembevrijding). Ook heb ik deelgenomen aan verschillende vrouwen cirkels en heb dit voorjaar een Reis van 4 weken naar het gebied van Maria Magdalena in Zuid-Frankrijk gemaakt. De komende jaren wil ik mij graag meer en meer verbinden met de Wild Woman, de Priesteres in mij en dit ook verder gaan uitdragen. Alles wat ik de afgelopen jaren georganiseerd heb komt in deze ceremonie samen: connecting to nature, Stemwerk/ Stembevrijding, Dans, Meditatie en Vrouwenwerk.

Ook heb ik mij laten inspireren door boeken als ‘De Verboden Vrouw Spreekt’ van Pamela Kribbe, ‘Womb Wisdom Awakening- The Creative and Forgotten Powers of the Feminine’ van Anaiya Aon Prakasha en ‘De Terugkeer van het Vrouwelijke en de Hartman’ van Hans Suur Maj Zonneveld.