‘Vier je Vrouw Zijn!’ ~ Sensualiteit Weekend (2-Daagse)

Een weekend vol plezier, genieten, passie en vrouwelijk vuur in de Oorsprong in Nijmegen

Verlang jij ernaar jouw vrouwelijke Sensualiteit meer ruimte te geven? En jouw natuurlijke levens energie te voelen stromen? Maak dit weekend contact met jouw passie en jouw innerlijke vuur! Via Meditatie, Rituelen, Aanraking (vanuit consent), Ademwerk, Stemwerk/ Stembevrijding en Dans gaan we onze sensualiteit verkennen en geven we hier in een veilige bedding ruimte aan. 

We verbinden ons dit weekend met ons eerste, tweede en vijfde chakra, onze basis, ons Bekkengebied en onze baarmoeders. Het eerste chakra staat voor basisveiligheid en verbinding met de aarde. Het tweede chakra staat voor vreugde, passie, genieten, emoties, seksualiteit, creativiteit, stromen en voelen. Het vijfde chakra staat voor het uiten van je gevoelens en verlangens, jouw zelfexpressie. In deze chakra’s kunnen blokkades zitten, waardoor jij je niet helemaal vrij kunt voelen. Wist je dat jouw Keelchakra openen, jezelf vrij durven uiten ook jouw eerste 2 chakra’s meer opent en vice versa?

We maken contact met onze baarmoeders en ons innerlijke vuur! Mijn intentie is om met een mooie groep vrouwen samen te komen. Onze baarmoeders met oerklanken te verbinden en samen magie te laten ontstaan!

Lieve Vrouw het mag stromen in jou! Voel je welkom en straal!

Veel liefs Eveline

Verlang jij ernaar om je met een mooie groep vrouwen te verbinden met jouw oorspronkelijke vrouwelijke natuur? Ervaar de kracht van samenkomen, samen verbinden en samen helen.

 

Wat kun je verwachten dit weekend?

 • We creëren dit weekend een veilige bedding, waarin jij je helemaal kunt verbinden met jouw lichaam. Je kunt zakken in jouw basis en bekkengebied. En mag voelen wat er gevoeld wil worden.
 • Veiligheid en integriteit zijn dit weekend heel belangrijk. We werken vanuit consent in afstemming met elkaar. Je mag jouw eigen ruimte innemen en jezelf trouw blijven in verbinding met de ander.
 • Jouw eigen sensualiteit weer volledig mogen voelen, ervaren en omarmen
 • Een weekend in verbinding met de natuur, jouw eigen vrouwelijke natuur
 • Een weekend vol overgave mogen genieten. Samen in een warme, Liefdevolle bedding van Sisterhood is er ruimte voor al onze gevoelens en emoties, voor Plezier, Speelsheid, en Vreugde. Ervaar de kracht samen verbinden en samen helen. 

Visie ‘Vier je Vrouw Zijn!’ ~ Ceremonies

In onze huidige maatschappij zijn wij verder af komen te staan van onze ware vrouwelijke natuur. Een mannelijke energie van prestatie en daadkracht heeft lange tijd overheerst. Ook hebben velen van ons bewuste of onbewuste herinneringen aan levens waarin wij als vrouwen niet veilig waren om volledig Vrouw te Zijn, om te zijn wie van nature zijn: intuïtief, sterk verbonden met de aarde, de natuur en het hogere, met onze innerlijke wijsheid, vaak helder voelend en helder wetend. Hierin is lange tijd ook weinig ruimte geweest voor onze natuurlijke Sensuele Vrouwelijke Levensenergie. Het is nu de tijd om ons Vrouw Zijn weer volledig te eren en onze natuurlijke vrouwelijke levensenergie weer volop de ruimte te geven.

Praktische informatie:

 • Wanneer? Zaterdag 22 en Zondag 23 April 2023
 • Hoe laat? Beide dagen van 10.00-17.30 uur, aankomst vanaf 09.30 u
 • Waar? Groepsruimte de Oorsprong, Driehuizerweg 331, Nijmegen
 • Routebeschrijving: https://liefdescoach.com/oorsprong/route/
 • Bijdrage: Tot 1 maart 195 euro, daarna 225 euro
 • Lunch: neem voor beide dagen je eigen lunch mee
 • Max. aantal deelnemers: 12
 • Meer info? Bel Eveline: 06-44832637 of mail info@voetenverbinding.nl
 • Interesse om mee te doen? Aanmelden kan via onderstaande knop                                

“Vandaag een hele liefdevolle dag gehad samen met prachtige vrouwen. Een dag in teken van als vrouw in je kracht staan, sensualiteit, verbinding met elkaar en met je zelf en de connectie met de baarmoeder. Terug in contact met je Oervrouw. Een mega fijne dag vol met allemaal kleine cadeautjes voor jezelf.

Er ligt zoveel verwarring op het stuk sensuele vrouwen. Vaak wordt er dan gedacht aan seksueel. Sensualiteit kan een onderdeel van seksualiteit zijn maar is het niet alleen. Een sensuele vrouw staat in verbinding met zichzelf en haar vuur. Een vrouw die haar passie en liefde draagt en uitstraalt. Vandaag was een waardevolle dag om dit thema nieuwe energie in te blazen. Eveline, dames. Dankjewel voor deze dag! “

Annet

Over Eveline:       

Jarenlang heb ik de mannelijke energie in mij veel ruimte gegeven. Sinds een paar jaar heb ik mijn zachte vrouwelijke energie, mijn vrouwelijke kracht meer toegelaten in mijn leven. Wat een verrijking! Ik voel mij nu sterk verbonden met mijn intuïtie, met de natuur, durf meer in overgave en vertrouwen te leven, meer te ontvangen en ga meer met de natuurlijke stroom van het leven mee. 

Mijn missie voor Vrouwenwerk & heling

De afgelopen 2 jaar heb ik diepe stukken in mijzelf geheeld met o.a. baarmoederheling (gerelateerd aan vorige levens) via hypnose en reïncarnatie sessies. Ook heb ik het Yoni kruiden stomen ontdekt; een mooie zachte manier voor diepe heling in je bekken gebied. Mijn missie is toen duidelijk geworden: ik wilde mij gaan richten op Vrouwenwerk en vrouwen heling om Vrouwen weer met hun ware natuur te laten verbinden, in contact met hun Sacred Feminine, waarbij een balans mag komen tussen hun Mannelijke en Vrouwelijke energie.

Inspiratie & cursussen

De afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen, cursussen  en weekenden gevolgd, als een Intuïtie training, Vrouwenkracht weekend, Authentic S*x & Sensuality weekend, Priestess Rising Retreat en De Roep van de Vrouw (Cursus Stembevrijding). Ook heb ik deelgenomen aan verschillende vrouwen cirkels en vorig voorjaar heb ik een reis van 4 weken in het gebied van Maria Magdalena in Zuid-Frankrijk gemaakt.

De komende jaren wil ik mij graag meer verbinden met de Wild Woman, de Priesteres in mij en dit ook verder gaan uitdragen. Alles wat ik de afgelopen jaren georganiseerd heb komt in de ‘Vier je Vrouw Zijn!’ ~ Ceremonies samen: connecting to nature, Stemwerk/ Stembevrijding, Dans, Meditatie en Vrouwenwerk.

Ook heb ik mij laten inspireren door boeken als ‘De Verboden Vrouw Spreekt’ van Pamela Kribbe, ‘Womb Wisdom Awakening- The Creative and Forgotten Powers of the Feminine’ van Anaiya Aon Prakasha en ‘De Terugkeer van het Vrouwelijke en de Hartman’ van Hans Suur Maj Zonneveld.