‘Vier je Vrouw Zijn!’ ~Nieuwe Maan Ceremonie – Zondag 12 November 2023

Ervaar vandaag de vreugde en helende werking van Stembevrijding! Een prachtige dag met Meditatie, Rituelen, Stembevrijding en Dans in de Oorsprong in Nijmegen

Veel vrouwen hebben bewuste of onbewuste herinneringen aan levens waarin wij niet veilig waren om volledig Vrouw te Zijn. Deze ervaringen hebben nog steeds invloed op het vrouwelijk collectief en hoe wij ons met anderen verbinden.

Het is NU tijd om onze ruimte als vrouwen weer volledig in te nemen, onze stemmen te laten klinken, in onze kracht te gaan staan en ons vrouwelijk vuur te laten stromen! Onze baarmoeders met oerklanken te verbinden en samen magie te laten ontstaan!

Verlang jij ernaar om je met een mooie groep vrouwen te verbinden? Ervaar de kracht van samen verbinden en samen helen.

Het is bijna nieuwe maan vandaag. De nieuwe maan staat voor een nieuw begin. We staan vandaag ook stil bij onze intenties. Wat wil jij graag loslaten en wat wil jij uitnodigen in jouw leven? Waar verlang jij naar? Waar wil jij ruimte en klank aan geven?

Ervaar de diepe verbinding met jezelf en de andere mooie vrouwen. Deze ceremonie draagt bij aan een stuk bewustwording en transformatie in jouzelf. Er kan van alles in beweging komen. Oude, niet meer dienende patronen mogen doorbroken worden. Oude pijn, verdriet, boosheid, angst of beperkende overtuigingen mogen getransformeerd worden. Alles is welkom. Alles mag er zijn. 

Ik werk intuïtief en in co-creatie met de vrouwen in de groep. En stem mij af op wat er nodig is in de groep en samen creëren we een mooie, diepgaande en verbindende dag.

Voel je meer dan welkom lieve vrouw!

Veel liefs Eveline

 

Praktische informatie:

  • Wanneer? Zondag 12 November 2023
  • Hoe laat? 10.00-17.00 uur, aankomst vanaf 09.45 uur
  • Waar? Groepsruimte de Oorsprong, Driehuizerweg 331, Nijmegen
  • Routebeschrijving: https://liefdescoach.com/oorsprong/route/
  • Bijdrage: 85 euro vroegboekkorting tot 1 November, daarna 95 euro
  • Lunch: neem voor vandaag je eigen lunch mee; thee en lekkers is aanwezig
  • Max. aantal deelnemers: 12
  • Meer info? Bel Eveline: 06-44832637 of mail info@voetenverbinding.nl
  • Interesse om mee te doen? Aanmelden kan via onderstaande knop

Ik vond het een heerlijke ceremonie! Er was een hele veilige, prettige sfeer, en ik voelde me welkom en verbonden. Eveline put uit een rijke schat van fijne oefeningen met een mooie mix van actief en passief zijn, en leidt de (mid)dag gracieus vol rust en kracht. Het geven van dit soort ceremonies past heel erg bij haar! 

Persoonlijk merkte ik dat ik me sterk kon verbinden met (moeder) aarde en het vrouw zijn, en dat ik het heel fijn vond om de diversiteit van het vrouw zijn bewuster te voelen en ook rauwe klanken te kunnen uiten. Ik merk dat dit in mijn systeem doorwerkt en ik echt oude patronen aan het loslaten ben. Nogmaals bedankt, Eveline! Ik kom graag nog vaker meedoen met je ceremonies!

Leonie

De ‘Vier je Vrouw Zijn!’~ Ceremonie was voor mij een heel bijzondere ervaring. Eveline wist een hele prettige en veilige omgeving te creëren die heel fijn aanvoelde. Het samen klanken maken voelde voor mij heel bevrijdend, ook de klanken die we vervolgens individueel maakten waren heel helpend in mijn proces en voelden helemaal niet ‘raar’ om te doen.

De individuele thema’s die we dankzij de kleinere groep daarna konden beleven waren zeer bijzonder. Bij sommigen werd er met opstellingen met de voorouderlijn en klank gewerkt en andere vrouwen mochten een klankbad ontvangen. Wow precies afgestemd op wat iedere vrouw nodig had!

Er kwam meer los bij mij dan ik van tevoren had verwacht en zowel na afloop als nu, na een aantal dagen, voel ik me krachtiger als persoon, alsof ik meer geaard ben in mijn lijf. Een zeer prettig gevoel wat ook mijn zelfvertrouwen ten goede komt. Zeer veel dank lieve Eveline, je bent een warm persoon die een mooie sfeer weet neer te zetten en veel individuele aandacht schenkt, ook al is er sprake van een groepsverband.

Saskia

Over Eveline:       

Jarenlang heb ik de mannelijke energie in mij veel ruimte gegeven. Sinds een paar jaar heb ik mijn zachte vrouwelijke energie, mijn vrouwelijke kracht meer toegelaten in mijn leven. Ik voel mij nu sterk verbonden met mijn intuïtie, met de natuur, durf meer in overgave en vertrouwen te leven, meer te ontvangen en ga meer met de natuurlijke stroom van het leven mee. Ik ervaar hierdoor nu veel meer balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie in mij. 

Mijn missie voor Vrouwenwerk & heling

De afgelopen 2 jaar heb ik diepe stukken in mijzelf geheeld met o.a. baarmoederheling (gerelateerd aan vorige levens) via hypnose en reïncarnatie sessies. Ook heb ik het Yoni kruiden stomen ontdekt; een mooie zachte manier voor diepe heling in je bekken gebied. Mijn missie is toen duidelijk geworden: ik wilde mij gaan richten op Vrouwenwerk en vrouwen heling om Vrouwen weer met hun ware natuur te laten verbinden, in contact met hun Sacred Feminine, waarbij een balans mag komen tussen hun Mannelijke en Vrouwelijke energie.

Inspiratie & cursussen

De afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen, cursussen  en weekenden gevolgd, als een Intuïtie training, Vrouwenkracht weekend, Authentic S*x & Sensuality weekend, Priestess Rising Retreat en De Roep van de Vrouw (Cursus Stembevrijding). Ook heb ik deelgenomen aan verschillende vrouwen cirkels en vorig voorjaar heb ik een reis van 4 weken in het gebied van Maria Magdalena in Zuid-Frankrijk gemaakt.

De komende jaren wil ik mij graag meer verbinden met de Wild Woman, de Priesteres in mij en dit ook verder gaan uitdragen. Alles wat ik de afgelopen jaren georganiseerd heb komt in de ‘Vier je Vrouw Zijn!’ ~ Ceremonies samen: connecting to nature, Stemwerk/ Stembevrijding, Dans, Meditatie en Vrouwenwerk.

Ook heb ik mij laten inspireren door boeken als ‘De Verboden Vrouw Spreekt’ van Pamela Kribbe, ‘Womb Wisdom Awakening- The Creative and Forgotten Powers of the Feminine’ van Anaiya Aon Prakasha, ‘De Terugkeer van het Vrouwelijke en de Hartman’ van Hans Suur Maj Zonneveld en ‘Ik, Maria Magdalena’ van Geert Kimpen