‘Vier je Vrouw Zijn!’ ~ Nieuwe Maan Ceremonie *Special* Zondag 19 Februari 2023

Een magische dag in verbinding met jezelf en andere mooie vrouwen in de Oorsprong in Nijmegen. Met Meditatie, Ademwerk, Rituelen, Stemwerk/ Stembevrijding en Dans!

We verbinden ons vandaag met onze baarmoeders en ons innerlijke vuur! Mijn intentie is om met een mooie groep vrouwen samen te komen, onze baarmoeders met oerklanken te verbinden en samen magie te laten ontstaan!

In onze huidige maatschappij zijn wij verder af komen te staan van onze vrouwelijke natuur.  Een mannelijke energie van prestatie en daadkracht heeft lange tijd overheerst. Ook hebben velen van ons bewuste of onbewuste herinneringen aan levens waarin wij als vrouwen niet veilig waren om volledig Vrouw te Zijn, om te zijn wie van nature Zijn: intuïtief, sterk verbonden met de aarde, de natuur en het hogere, verbonden met onze innerlijke wijsheid; vaak helder voelend en helder wetend.

Het is tijd om ons weer te herinneren wie wij van oorsprong Zijn! Ons te verbinden met onze ware natuur, in verbinding met elkaar, in verbinding met moeder aarde.

Verlang jij ernaar om je met een mooie groep vrouwen te verbinden met jouw oorspronkelijke vrouwelijke natuur? Ervaar de kracht van samenkomen, samen verbinden en samen helen.

Vandaag Vieren en Eren we ons Vrouw Zijn. In een veilige bedding geven we hier ruimte, klank en beweging aan. Via Meditatie, Aanraking (vanuit consent), Rituelen, Ademwerk, Stemwerk/ Stembevrijding en Dans.

Het is bijna Nieuwe Maan vandaag. We staan daarom tijdens deze ceremonie ook stil bij onze intenties en nemen de tijd om deze te bekrachtigen; wat wil jij graag uitnodigen in jouw leven? Waar verlang jij naar? Waar wil jij meer ruimte aan geven?

We creëren een veilige bedding, waarin jij je helemaal kunt verbinden met jouw lichaam. Je kunt zakken in jouw basis en bekkengebied. En mag voelen wat er gevoeld wil worden. 

Voel je meer dan welkom Lieve Vrouw!

Veel liefs Eveline

Praktische informatie:

  • Wanneer? Zondag 19 Februari 2023
  • Hoe laat? 10.00-17.30 uur, aankomst vanaf 09.30 u
  • Waar? Groepsruimte de Oorsprong, Driehuizerweg 331, Nijmegen
  • Routebeschrijving: https://liefdescoach.com/oorsprong/route/
  • Bijdrage: 75 euro
  • Max. aantal deelnemers: 12
  • Meer info? Bel Eveline: 06-44832637 of mail info@voetenverbinding.nl
  • Interesse om mee te doen? Aanmelden kan via onderstaande knop

“Ik vond het een heerlijke ceremonie! Er was een hele veilige, prettige sfeer, en ik voelde me welkom en verbonden. Eveline put uit een rijke schat van fijne oefeningen met een mooie mix van actief en passief zijn, en leidt de dag gracieus vol rust en kracht. Het geven van dit soort ceremonies past heel erg bij haar! 

Persoonlijk merkte ik dat ik me sterk kon verbinden met (moeder) aarde en het vrouw zijn, en dat ik het heel fijn vond om de diversiteit van het vrouw zijn bewuster te voelen en ook rauwe klanken te kunnen uiten. Ik merk dat dit in mijn systeem doorwerkt en ik echt oude patronen aan het loslaten ben. Nogmaals bedankt, Eveline! Ik kom graag nog vaker meedoen met je ceremonies!”

Leonie

22 en 23 April ‘Vier je Vrouw Zijn!’~ Sensualiteit Weekend 

Op 22 en 23 April  wordt het ‘Vier je Vrouw Zijn!’~ Sensualiteit Weekend georganiseerd. Een weekend vol plezier, genieten, passie en vrouwelijk vuur in de Oorsprong in Nijmegen. Voor meer info zie www.voetenverbinding.nl/agenda 

Over Eveline:  

Jarenlang heb ik de mannelijke energie in mij veel ruimte gegeven. Sinds een paar jaar heb ik mijn zachte vrouwelijke energie, mijn vrouwelijke kracht meer toegelaten in mijn leven. Wat een verrijking! Ik voel mij nu sterk verbonden met mijn intuïtie, met de natuur, durf meer in overgave en vertrouwen te leven, meer te ontvangen en ga meer met de natuurlijke stroom van het leven mee. 

Mijn missie voor Vrouwenwerk & heling

De afgelopen 2 jaar heb ik diepe stukken in mijzelf geheeld met o.a. baarmoederheling (gerelateerd aan vorige levens) via hypnose en reïncarnatie sessies. Ook heb ik het Yoni kruiden stomen ontdekt; een mooie zachte manier voor diepe heling in je bekken gebied. Mijn missie is toen duidelijk geworden: ik wilde mij gaan richten op Vrouwenwerk en vrouwen heling om Vrouwen weer met hun ware natuur te laten verbinden, in contact met hun Sacred Feminine, waarbij een balans mag komen tussen hun Mannelijke en Vrouwelijke energie.

Inspiratie & cursussen

De afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen, cursussen  en weekenden gevolgd, als een Intuïtie training, Vrouwenkracht weekend, Authentic S*x & Sensuality weekend, Priestess Rising Retreat en De Roep van de Vrouw (Cursus Stembevrijding). Ook heb ik deelgenomen aan verschillende vrouwen cirkels en vorig voorjaar heb ik een reis van 4 weken in het gebied van Maria Magdalena in Zuid-Frankrijk gemaakt.

De komende jaren wil ik mij graag meer verbinden met de Wild Woman, de Priesteres in mij en dit ook verder gaan uitdragen. Alles wat ik de afgelopen jaren georganiseerd heb komt in de ‘Vier je Vrouw Zijn!’ ~ Ceremonies samen: connecting to nature, Stemwerk/ Stembevrijding, Dans, Meditatie en Vrouwenwerk.

Ook heb ik mij laten inspireren door boeken als ‘De Verboden Vrouw Spreekt’ van Pamela Kribbe, ‘Womb Wisdom Awakening- The Creative and Forgotten Powers of the Feminine’ van Anaiya Aon Prakasha en ‘De Terugkeer van het Vrouwelijke en de Hartman’ van Hans Suur Maj Zonneveld.