‘Vier je Vrouw Zijn! ~ Nieuwe Maan Ceremonie Zondag 25 september 2022

Een middag met Meditatie, Rituelen, Stembevrijding en Dans in De Oorsprong in Nijmegen

In onze huidige maatschappij zijn wij verder af komen te staan van onze ware vrouwelijke natuur. Een mannelijke energie van prestatie en daadkracht heeft lange tijd overheerst. Ook hebben velen van ons bewuste of onbewuste herinneringen aan levens waarin wij als vrouwen niet veilig waren om volledig Vrouw te Zijn, om te zijn wie van nature zijn: intuïtief, sterk verbonden met de aarde en het hogere, met onze innerlijke wijsheid, vaak helder voelend en helder wetend.

Het is nu de tijd om ons Vrouw Zijn weer volledig te eren en weer meer balans te vinden in onze vrouwelijke en mannelijke energie, die beiden in ons aanwezig zijn.

Verlang jij ernaar om je met een mooie groep vrouwen te verbinden met jouw oorspronkelijke vrouwelijke natuur? Ervaar de kracht van samenkomen, samen verbinden en samen helen.

We gaan deze middag ons Vrouw Zijn eren en staan stil bij wat vrouw zijn voor jou betekent. In een veilige bedding geven we hier ruimte, klank en beweging aan. Middels stilte meditatie, rituelen, Stemwerk/ Stembevrijding en Dans. De verschillende rituelen zullen bekrachtigd worden met mijn sjamanendrum.

Het is Nieuwe Maan vandaag. We staan tijdens deze ceremonie ook stil bij onze intentie; wat wil jij graag uitnodigen in jouw leven? Waar verlang jij naar? Waar wil jij meer ruimte aan geven?

We creëren een veilige bedding, waarin jij je helemaal kunt verbinden met jouw lichaam. Je kunt zakken in jouw basis en bekkengebied. En mag voelen wat er gevoeld wil worden. 

We komen met maximaal 8-10 vrouwen samen.

Voel je meer dan welkom, Lieve Vrouw. Je mag Zijn wie je bent, je bent Veilig.

Veel liefs Eveline

Praktische informatie:

  • Wanneer? Zondag 25 September 2022
  • Hoe laat? 13.30-17.30 uur, aankomst vanaf 13.15.u
  • Waar? Groepsruimte de Oorsprong, Driehuizerweg 331, Nijmegen
  • Routebeschrijving: https://liefdescoach.com/oorsprong/route/
  • Bijdrage: 55 euro
  • Max. aantal deelnemers: 10
  • Meer info? Bel Eveline: 06-44832637 of mail info@voetenverbinding.nl
  • Interesse om mee te doen? Aanmelden kan via onderstaande knop

 

Vier je Vrouw Zijn!~Drieluik

Dit najaar organiseer ik ook een Vier je Vrouw Zijn! ~ Drieluik van 3 middagen (15 okt/13 nov/25 nov), waarin de thema’s Mannelijke & Vrouwelijke energie/ Sensualiteit/ Overgave, loslaten, verbinden met het Niet Weten’ meer uitgediept gaan worden. Je kunt deze middagen los of samen als geheel volgen. In iedere middag komen verschillende elementen terug als Meditatie, Rituelen, Stemwerk/ Stembevrijding en Dans. Voor meer info zie www.voetenverbinding.nl/agenda 

Over Eveline:       

Jarenlang heb ik de mannelijke energie in mij veel ruimte gegeven. Sinds een paar jaar heb ik mijn zachte vrouwelijke energie, mijn vrouwelijke kracht meer toegelaten in mijn leven. Wat een verrijking! Ik voel mij nu sterk verbonden met mijn intuïtie, met de natuur, durf meer in overgave en vertrouwen te leven, meer te ontvangen en ga meer met de natuurlijke stroom van het leven mee. 

Mijn missie voor Vrouwenwerk & heling

Het afgelopen jaar heb ik diepe stukken in mijzelf geheeld met o.a. baarmoederheling (gerelateerd aan vorige levens) via hypnose en reïncarnatie sessies. Ook heb ik het Yoni kruiden stomen ontdekt; een mooie zachte manier voor diepe heling in je bekken gebied. Afgelopen jaar is hierdoor mijn missie duidelijker geworden: ik ga mij richten op Vrouwenwerk en vrouwen heling om Vrouwen weer met hun ware natuur te laten verbinden, in contact met hun Sacred Feminine, waarbij een balans mag komen tussen hun Mannelijke en Vrouwelijke energie.

Inspiratie & cursussen

De afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen en cursussen gevolgd, als een Intuïtie training, Vrouwenkracht weekend en De Roep van de Vrouw (Stembevrijding). Ook heb ik deelgenomen aan verschillende vrouwen cirkels en heb dit voorjaar een Reis van 4 weken naar het gebied van Maria Magdalena in Zuid-Frankrijk gemaakt. De komende jaren wil ik mij graag meer en meer verbinden met de Wild Woman, de Priesteres in mij en dit ook verder gaan uitdragen. Alles wat ik de afgelopen jaren georganiseerd heb komt in deze ceremonie samen: connecting to nature, Stemwerk/ Stembevrijding, Dans, Meditatie en Vrouwenwerk.

Ook heb ik mij laten inspireren door boeken als ‘De Verboden Vrouw Spreekt’ van Pamela Kribbe, ‘Womb Wisdom Awakening- The Creative and Forgotten Powers of the Feminine’ van Anaiya Aon Prakasha en ‘De Terugkeer van het Vrouwelijke en de Hartman’ van Hans Suur Maj Zonneveld.