‘Vier je Vrouw Zijn!’ ~ Nieuwe Maan Ceremonie – Winter Editie (Yin Kracht) Vrijdag 23 December 2022

Een verbindende middag met Meditatie, Rituelen, Stemwerk en Dans in De Oorsprong in Nijmegen

 
In de drukke december maand is deze middag een anker voor rust en bezinning. Voor vrouwen is het in de winterperiode extra belangrijk om stil te staan en te vertragen. Dat hoort bij onze oorspronkelijke vrouwelijke natuur om onze Yin energie de ruimte te geven om ons op te laden.
 
We staan tijdens deze ceremonie stil bij dit jaar en nemen de tijd om jouw intentie voor het nieuwe jaar te bekrachtigen. Wat wil jij graag uitnodigen in jouw leven? Waar verlang jij naar? Waar wil jij graag meer ruimte aan geven?
 
Wij zijn als vrouwen verder af komen te staan van onze ware vrouwelijke natuur. Een mannelijke energie van prestatie en daadkracht heeft lange tijd overheerst. Ook hebben velen van ons bewuste of onbewuste herinneringen aan levens waarin wij als vrouwen niet veilig waren om volledig Vrouw te Zijn, om te zijn wie van nature zijn: intuïtief, sterk verbonden met de aarde en het hogere, met onze innerlijke wijsheid, vaak helder voelend en helder wetend.
 
Het is nu de tijd om ons Vrouw Zijn weer volledig te eren en weer meer balans te vinden in onze vrouwelijke en mannelijke energie, die beiden in ons aanwezig zijn.

 

Verlang jij ernaar om je met een mooie groep vrouwen te verbinden met jouw oorspronkelijke vrouwelijke natuur? Ervaar de kracht van samenkomen, samen verbinden en samen helen.

 
We gaan deze middag ons vrouw zijn eren en Vieren. In een veilige bedding geven we hier ruimte, klank en beweging aan.
 
Voel je meer dan welkom Lieve Vrouw!
 
Veel liefs Eveline

Praktische informatie:

  • Wanneer? Vrijdag 23 December 2022
  • Hoe laat? 13.00-17.30 uur
  • Waar? Groepsruimte de Oorsprong, Driehuizerweg 331, Nijmegen
  • Routebeschrijving: https://liefdescoach.com/oorsprong/route/
  • Bijdrage: 55 euro
  • Max. aantal deelnemers: 12
  • Meer info? Bel Eveline: 06-44832637 of mail info@voetenverbinding.nl
  • Interesse om mee te doen? Aanmelden kan via onderstaande knop

Over Eveline:       

Jarenlang heb ik de mannelijke energie in mij veel ruimte gegeven. Sinds een paar jaar heb ik mijn zachte vrouwelijke energie, mijn vrouwelijke kracht meer toegelaten in mijn leven. Wat een verrijking! Ik voel mij nu sterk verbonden met mijn intuïtie, met de natuur, durf meer in overgave en vertrouwen te leven, meer te ontvangen en ga meer met de natuurlijke stroom van het leven mee. 

Mijn missie voor Vrouwenwerk & heling

Het afgelopen jaar heb ik diepe stukken in mijzelf geheeld met o.a. baarmoederheling (gerelateerd aan vorige levens) via hypnose en reïncarnatie sessies. Ook heb ik het Yoni kruiden stomen ontdekt; een mooie zachte manier voor diepe heling in je bekken gebied. Afgelopen jaar is hierdoor mijn missie duidelijker geworden: ik ga mij richten op Vrouwenwerk en vrouwen heling om Vrouwen weer met hun ware natuur te laten verbinden, in contact met hun Sacred Feminine, waarbij een balans mag komen tussen hun Mannelijke en Vrouwelijke energie.

Inspiratie & cursussen

De afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen en cursussen gevolgd, als een Intuïtie training, Vrouwenkracht weekend en De Roep van de Vrouw (Stembevrijding). Ook heb ik deelgenomen aan verschillende vrouwen cirkels en heb dit voorjaar een Reis van 4 weken naar het gebied van Maria Magdalena in Zuid-Frankrijk gemaakt. De komende jaren wil ik mij graag meer en meer verbinden met de Wild Woman, de Priesteres in mij en dit ook verder gaan uitdragen. Alles wat ik de afgelopen jaren georganiseerd heb komt in deze ceremonie samen: connecting to nature, Stemwerk/ Stembevrijding, Dans, Meditatie en Vrouwenwerk.

Ook heb ik mij laten inspireren door boeken als ‘De Verboden Vrouw Spreekt’ van Pamela Kribbe, ‘Womb Wisdom Awakening- The Creative and Forgotten Powers of the Feminine’ van Anaiya Aon Prakasha en ‘De Terugkeer van het Vrouwelijke en de Hartman’ van Hans Suur Maj Zonneveld.