Vier je Vrouw Zijn! ~ Drieluik 15 oktober, 13 en 25 november 2022

Zaterdag 15 oktober 2022: Mannelijke-Vrouwelijke Energie/ Zondag 13 november 2022: Sensualiteit/ Vrijdag 25 november 2022: Overgave, Loslaten 

Het ‘Vier je Vrouw Zijn!`~ Drieluik is een serie van 3 middagen in de Oorsprong in Nijmegen, waarin de thema’s ‘Mannelijke & Vrouwelijke energie/ Sensualiteit / Overgave, loslaten, verbinden met het Niet Weten’ meer uitgediept gaan worden. Je kunt deze middagen los of samen als geheel volgen. Iedere middag komen verschillende elementen terug als Meditatie, Rituelen, Stemwerk/ Stembevrijding en Dans. 

In onze huidige maatschappij zijn wij verder af komen te staan van onze ware vrouwelijke natuur. Een mannelijke energie van prestatie en daadkracht heeft lange tijd overheerst. Ook hebben velen van ons bewuste of onbewuste herinneringen aan levens waarin wij als vrouwen niet veilig waren om volledig Vrouw te Zijn, om te zijn wie van nature zijn: intuïtief, sterk verbonden met de aarde en het hogere, met onze innerlijke wijsheid, vaak helder voelend en helder wetend.

Het is nu de tijd om ons Vrouw Zijn weer volledig te eren en weer meer balans te vinden in onze vrouwelijke en mannelijke energie, die beiden in ons aanwezig zijn. Ons te verbinden met de vrouwelijke kwaliteiten in ons en onze natuurlijke levensenergie de ruimte te geven.

Verlang jij ernaar om je met een mooie groep vrouwen te verbinden met jouw oorspronkelijke vrouwelijke natuur? Ervaar de kracht van samenkomen, samen verbinden en samen helen.

We creëren een veilige bedding, waarin jij je helemaal kunt verbinden met jouw lichaam. Je kunt zakken in jouw basis en bekkengebied. En mag voelen wat er gevoeld wil worden.

We komen met maximaal 8-10 vrouwen samen.

Voel je meer dan welkom, Lieve Vrouw. Je mag Zijn wie je bent, je bent Veilig.

Veel liefs Eveline

 

Zaterdag 15 oktober: Mannelijke-Vrouwelijke Energie

Wat is mannelijke en vrouwelijke energie en welke kwaliteiten horen daarbij? Zowel mannen als vrouwen dragen beide energieën en kwaliteiten in zich. Hoe is de balans tussen jouw mannelijke en vrouwelijke energie? Durf jij te ontvangen en jouw ruimte in te nemen of ben jij meer een gever en wil je voldoen aan de verlangens van anderen? Leef jij meer vanuit daadkracht, doorzettingsvermogen of meer vanuit de natuurlijke flow in verbinding met jouw hart? Welke van deze kwaliteiten wil jij meer ruimte geven? We gaan dit deze middag onderzoeken via Meditatie, Deelrondes, Rituelen, Stembevrijding en Dans.

Zondag 13 november: Sensualiteit

Wat betekent Sensualiteit voor jou? Verlang jij ernaar jouw vrouwelijke sensualiteit meer ruimte te geven in jouw leven? En jouw natuurlijke levensstroom, levens energie en flow weer te voelen en te ervaren? Maak vandaag contact met jouw passie, jouw innerlijke vuur en jouw temperament! Via Meditatie, Aanraking (vanuit consent), Deelrondes, Rituelen, Ademwerk, Stemwerk en Dans gaan we dit verkennen en geven we hier in een veilige bedding ruimte aan. 

We verbinden ons vandaag met ons eerste, tweede en vijfde chakra, ons Bekkengebied en onze baarmoeders. Het eerste chakra staat voor basisveiligheid en verbinding met de aarde. Het tweede chakra staat voor vreugde, passie, genieten, emoties, seksualiteit, creativiteit, stromen en voelen. Het vijfde chakra staat voor het uiten van je gevoelens en verlangens, jouw zelfexpressie. In deze chakra’s kunnen blokkades zitten, waardoor jij je niet helemaal vrij kunt voelen. Wist je dat jouw Keelchakra openen, jezelf vrij durven uiten ook jouw eerste 2 chakra’s meer opent en vice versa? Lieve Vrouw het mag weer stromen in jou! Voel je welkom en straal!  

Vrijdag 25 november: Overgave, loslaten, verbinden met het Niet Weten

Durf jij het leven volledig in overgave te ontvangen zoals het komt, met de stroom van het leven mee te gaan? En je te verbinden met het Niet Weten? Of heb jij eerder de neiging om alles onder controle te willen houden?

De neiging tot controle hangt vaak samen met veel in je hoofd zitten, analytisch denken, een mannelijke energie. Verbinden met jouw bekkengebied en hart zorgen voor meer vertrouwen, verbinding met jouw intuïtie en innerlijke wijsheid. Overgave, vertrouwen en niet weten zijn ook wel vrouwelijke kwaliteiten, waar wij in onze maatschappij vaak minder mee verbonden zijn . Kun jij makkelijk loslaten? En vertrouwen toelaten in jouw leven. We gaan dit deze middag onderzoeken middels Meditatie, Deelrondes, Rituelen, Stembevrijding en Dans. En we maken vandaag de Verbinding tussen Hoofd-Hart-Bekken-Aarde.

Praktische informatie:

  • Wanneer? Zaterdag 15 oktober, Zondag 13 november, Vrijdag 25 november 2022
  • Hoe laat? 15 oktober 12.00-17.00/ 25 november 13.30-17.30 uur, aankomst vanaf 13.15.u.
  • Let Op: 13 november is een hele dag van 10.00-17.00u
  • Waar? Groepsruimte de Oorsprong, Driehuizerweg 331, Nijmegen
  • Routebeschrijving: https://liefdescoach.com/oorsprong/route/
  • Bijdrage: 195 euro voor 3 bijeenkomsten, losse middag 65 euro; 75 euro voor 13 november
  • Max. aantal deelnemers: 10
  • Meer info? Bel Eveline: 06-44832637 of mail info@voetenverbinding.nl
  • Interesse om mee te doen? Aanmelden kan via onderstaande knop

Ik vond het een heerlijke ceremonie! Er was een hele veilige, prettige sfeer, en ik voelde me welkom en verbonden. Eveline put uit een rijke schat van fijne oefeningen met een mooie mix van actief en passief zijn, en leidt de (mid)dag gracieus vol rust en kracht. Het geven van dit soort ceremonies past heel erg bij haar! 

Persoonlijk merkte ik dat ik me sterk kon verbinden met (moeder) aarde en het vrouw zijn, en dat ik het heel fijn vond om de diversiteit van het vrouw zijn bewuster te voelen en ook rauwe klanken te kunnen uiten. Ik merk dat dit in mijn systeem doorwerkt en ik echt oude patronen aan het loslaten ben. Nogmaals bedankt, Eveline! Ik kom graag nog vaker meedoen met je ceremonies!

Leonie

Over Eveline:       

Jarenlang heb ik de mannelijke energie in mij veel ruimte gegeven. Sinds een paar jaar heb ik mijn zachte vrouwelijke energie, mijn vrouwelijke kracht meer toegelaten in mijn leven. Wat een verrijking! Ik voel mij nu sterk verbonden met mijn intuïtie, met de natuur, durf meer in overgave en vertrouwen te leven, meer te ontvangen en ga meer met de natuurlijke stroom van het leven mee. 

Mijn missie voor Vrouwenwerk & heling

Het afgelopen jaar heb ik diepe stukken in mijzelf geheeld met o.a. baarmoederheling (gerelateerd aan vorige levens) via hypnose en reïncarnatie sessies. Ook heb ik het Yoni kruiden stomen ontdekt; een mooie zachte manier voor diepe heling in je bekken gebied. Afgelopen jaar is hierdoor mijn missie duidelijker geworden: ik ga mij richten op Vrouwenwerk en vrouwen heling om Vrouwen weer met hun ware natuur te laten verbinden, in contact met hun Sacred Feminine, waarbij een balans mag komen tussen hun Mannelijke en Vrouwelijke energie.

Inspiratie & cursussen

De afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen en cursussen gevolgd, als een Intuïtie training, Vrouwenkracht weekend en De Roep van de Vrouw (Stembevrijding). Ook heb ik deelgenomen aan verschillende vrouwen cirkels en heb dit voorjaar een Reis van 4 weken naar het gebied van Maria Magdalena in Zuid-Frankrijk gemaakt. De komende jaren wil ik mij graag meer en meer verbinden met de Wild Woman, de Priesteres in mij en dit ook verder gaan uitdragen. Alles wat ik de afgelopen jaren georganiseerd heb komt in deze ceremonie samen: connecting to nature, Stemwerk/ Stembevrijding, Dans, Meditatie en Vrouwenwerk.

Ook heb ik mij laten inspireren door boeken als ‘De Verboden Vrouw Spreekt’ van Pamela Kribbe, ‘Womb Wisdom Awakening- The Creative and Forgotten Powers of the Feminine’ van Anaiya Aon Prakasha en ‘De Terugkeer van het Vrouwelijke en de Hartman’ van Hans Suur Maj Zonneveld.