Een dag voor jezelf, een dag heerlijk genieten!

In de workshops van Voet en Verbinding staat de verbinding met je voeten centraal. Via het contact met je voeten willen we je de verbinding met jezelf en de verlangens in je hart laten voelen en ervaren. Aarden en gronden zijn hierbij belangrijk om in je eigen kracht te komen en te blijven.

Wij hebben een mooi programma samengesteld, waarbij we in deze Winter editie extra stil staan bij thema’s als “vertragen” en “verstillen”. Dit doen we middels meditatie, ademoefeningen, stiltemomenten, oefeningen in de natuur, mooie rituelen en dansyoga; een combinatie van dans en yoga op muziek.

Dansyoga docente Helga Verheugd verzorgt binnen deze workshop van Voet en Verbinding yoga en dansyoga, een prachtige en waardevolle aanvulling op het programma. De combinatie van yoga, dans en muziek helpt je te verstillen en je hart meer te openen. Door bewust in het moment aanwezig te zijn laat Helga je op subtiele wijze meer in verbinding met jezelf komen.

We sluiten deze dag af met vrije dans. Je hoeft hiervoor geen ervaren danser te zijn. Laat je verrassen door de beweging die in jou ontstaat en laat jouw lichaam in beweging komen. Breng jouw inzichten en ervaringen van deze dag middels dans en beweging tot expressie!

Plezier maken en genieten staan voorop: lach, dans, speel en geniet!

Deze dag vindt plaats in de Pelmolen Beek in Beek (Berg en Dal). Een prachtige, idyllische locatie! Het lijkt net of je je deze dag ergens in Frankrijk waant! En dat op slechts 5 km van Nijmegen!

Na deze retraite dag ga je ontspannen en vol mooie inzichten weer naar huis!

We ontmoeten je graag tijdens een van onze workshops.

Eveline & Helga

Praktische informatie:

  • Data: zaterdag 30/11 2019
  • Tijd: 10.00-17.00 uur
  • Locatie: De Pelmolen in Beek-Berg en Dal, Rijksstraatweg 156A
  • Investering per workshop: 95 euro
  • Heerlijke uitgebreide biologische lunch inbegrepen, verzorgd door Biocatootje
  • Meer info? Bel of mail Eveline: 06-44832637 of info@voetenverbinding.nl
  • Interesse om mee te doen? Aanmelden kan via onderstaande knop.