Een dag voor jezelf, een dag heerlijk genieten!

Wordt jij regelmatig geleefd en verlang jij naar rust? Even niets moeten, maar gewoon ZIJN? Hou je van de natuur, stilte en dans? Dan ben je van harte welkom op deze retraite dag van Voet en Verbinding. Deze dag vindt plaats in de Pelmolen Beek (Berg en Dal). Een prachtige, idyllische locatie op 5 km van Nijmegen

De verbinding met je voeten staat centraal tijdens deze retraite dag. Via het contact met je voeten willen we je de verbinding met jezelf en de verlangens in je hart laten voelen en ervaren. Je zult deze dag echt vertragen en in de stilte in verbinding met jezelf komen. Ingrediënten van deze dag zijn meditatie, oefeningen om te gronden, een natuurwandeling in stilte en dansyoga; een combinatie van dans en yoga op muziek. Ervaar vandaag ook de extra dimensie en beleving die het lopen op blote voeten in de natuur teweegbrengt!

Dansyoga docente Helga Verheugd verzorgt binnen deze retraite dag yoga en dansyoga, een prachtige en waardevolle aanvulling op het programma. De combinatie van yoga, dans en muziek helpt je te verstillen en je hart meer te openen. Door bewust in het moment aanwezig te zijn laat Helga je op subtiele wijze meer in verbinding met jezelf komen.

We sluiten deze dag af met vrije dans. Je hoeft hiervoor geen ervaren danser te zijn. Laat je verrassen door de beweging die in jou ontstaat en laat jouw lichaam in beweging komen. Breng jouw inzichten en ervaringen van deze dag middels dans en beweging tot expressie!

Plezier maken en genieten staan voorop: lach, dans, speel en geniet!

Na deze retraite dag ga je ontspannen en vol mooie inzichten weer naar huis!

We ontmoeten je graag tijdens een van onze retraite dagen!

Eveline & Helga

 

Praktische informatie:

  • Data: zaterdag 21 maart en 20 juni 2020
  • Tijd: 10.00-17.00 uur
  • Maximum aantal deelnemers: 8-10
  • Locatie: De Pelmolen in Beek-Berg en Dal, Rijksstraatweg 156A
  • Investering: 135 euro
  • Heerlijke uitgebreide biologische lunch, koffie, thee en lekkers inbegrepen
  • Meer info? Bel of mail Eveline: 06-44832637 of info@voetenverbinding.nl
  • Interesse om mee te doen? Aanmelden kan via onderstaande knop